Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: becky g Songtekst: ai, se eu te pego (kojak version feat. becky g)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: becky g - ai, se eu te pego (kojak version feat. becky g) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ai, se eu te pego (kojak version feat. becky g)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van becky g! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van becky g en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ai, se eu te pego (kojak version feat. becky g) .

Origineel

Michel Teló. Becky, Becky, Becky G. Let Go. Nossa, nossa. Assim você me mata. Ai, se eu te pego. Ai, ai, se eu te pego. Delícia, delícia. Assim você me mata. Ai, se eu te pego. Ai, ai, se eu te pego. Sábado na balada. A galera começou a dançar. E passou a menina mais linda. Tomei coragem e comecei a falar. Nossa, nossa. Assim você me mata. Ai, se eu te pego. Ai, ai se eu te pego. Delícia, delicia. Assim você me mata. Ai, se eu te pego. Ai, ai, se eu te pego

 

Vertaling

Michel Teló. Becky, Becky, Becky G. Laat los. Oh, mijn, oh, mijn. Je vermoordt me. Oh, als ik je ooit te pakken krijg. Oh, jee, jee, jee, als ik je te pakken krijg. Yummy, yummy. Je zult me vermoorden. Oh, als ik je te pakken krijg. Oh, als ik je te pakken krijg. Zaterdag op de club. De menigte begon te dansen. En het mooiste meisje kwam voorbij. Ik verzamelde de moed en begon te praten. Oh, mijn, oh, mijn. Je vermoordt me. Oh, als ik je te pakken krijg. Oh, als ik je te pakken krijg. Heerlijk, heerlijk. Je zult me vermoorden. Oh, als ik je te pakken krijg. Oh, als ik jou krijg