Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: becky g Songtekst: sola

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: becky g - sola ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sola? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van becky g! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van becky g en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sola .

Origineel

Otra noche sola en mi cama. Las seis de la mañana y tu ni siquiera me llamas. Ya yo me cansé, dile a tus amigos que se queden contigo. Dile a esa' mujeres que te cuiden la casa. Para ser sincera no sé qué hago contigo? Qué hago contigo!. Mejor me quedo sola...ah-ah. Y me voy pa la calle...eh-eh. Voy a vivir mi vida loca...ah-ah. Sin nadie que me falle...eh-eh. Me voy a dar una rumba. Voy a ver lo que me tiene el mundo. Esta noche salgo sin rumbo. Y de todo me olvidaré. Hasta de tu nombre me olvidaré. Y es que tú no logras entender como se trata a una mujer. No vengas con tus cuentos que ya yo me lu sé. Ya no me estés llamando que de ti me cansé. Sola. Y yo todo te lo di. Solo vivía por ti. Pero abrí los ojos. Y me di cuenta que nada es lo que parece. Y que tú no me mereces. Aguanta candela. Ahora aguanta candela. Tú no tenías tiempo para mi. Ahora no tengo tiempo para ti. Ya yo me cansé, dile a tus amigos que se queden contigo. Dile a esa' mujeres que te cuiden la casa. Para ser sincera no sé qué hago contigo? Que hago contigo!. Mejor me quedo sola...ah-ah. Y me voy pa la calle...eh-eh. Voy a vivir mi vida loca...ah-ah. Sin nadie que me falle...eh-eh. Sola. Sola. Y tus mentiras yo no voya escuchar, no. Haz tu vida que yo sigo mi camino, oh!. Ya me cansé por todo lo que pasé. Te quité la licencia ya no manejas mi destino... no!. Lo siento pero yo no voy a ser tu hobbie. De tu juego me retiro como Kobe. Cero sufrimiento. Te quiero, no te miento. Pero el amor no quita conocimiento. Mejor me quedo sola...ah-ah. Y me voy pa la calle...eh-eh. Voy a vivir mi vida loca...ah-ah. Sin nadie que me falle...eh-eh. Sola. Bailando sola. Viviendo sola. Sola

 

Vertaling

Weer een nacht alleen in mijn bed. Zes uur 's morgens en je belt me niet eens. Ik heb er genoeg van, zeg tegen je vrienden dat ze bij je blijven. Zeg die vrouwen dat ze het huis voor je bewaren. Om eerlijk te zijn weet ik niet wat ik met je aan moet? Wat moet ik met jou doen? Ik kan beter alleen blijven...ah-ah. En ik ga de straat op...uh-huh. Ik ga mijn gekke leven leiden...ah-ah. Met niemand om me in de steek te laten...uh-uh. Ik ga een rumba doen Ik ga kijken wat de wereld voor mij heeft. Vanavond ga ik doelloos uit. En ik zal alles vergeten Zelfs je naam zal ik vergeten. En je begrijpt gewoon niet hoe je een vrouw moet behandelen. Kom niet met je verhalen die ik al ken. Bel me niet meer, ik ben je beu. Alleen. En ik heb je alles gegeven. Ik leefde alleen voor jou. Maar ik opende mijn ogen. En ik realiseerde me dat niets is wat het lijkt. En dat je me niet verdient. Hou de kaars vast. Hou nu de kaars vast. Je had geen tijd voor me. Nu heb ik geen tijd voor je. Ik heb er genoeg van, zeg tegen je vrienden dat ze bij je blijven. Zeg die vrouwen dat ze het huis voor je bewaren. Om eerlijk te zijn, ik weet niet wat ik met je aan moet? Wat moet ik met je doen. Ik kan beter alleen blijven...ah-ah. En ik ga de straat op...uh-huh. Ik ga mijn gekke leven leiden...ah-ah. Met niemand om me teleur te stellen... uh-uh. Alleen. Alleen. En naar jouw leugens ga ik niet luisteren, nee. Doe je leven en ik zal op mijn manier, oh. Ik heb genoeg van wat ik heb meegemaakt. Ik heb je licentie afgenomen, je bent niet langer mijn lot aan het beheren... nee! Het spijt me, maar ik ben niet van plan om je hobby te zijn. Ik trek me terug uit je spel zoals Kobe. Geen lijden. Ik hou van je, ik lieg niet tegen je. Maar liefde neemt kennis niet weg. Ik kan beter alleen blijven...ah-ah. En ik sta op straat...uh-huh. Ik ga mijn gekke leven leiden...ah-ah. Met niemand om me teleur te stellen... uh-uh. Alone Alleen dansen Alleen wonen Alone