Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bee gees Songtekst: a long time ago

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bee gees - a long time ago ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a long time ago? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bee gees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bee gees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a long time ago .

Origineel

Sitting here , all alone. Wondering what to do. Life went faster than the time. I had to achieve the things I had in mind. Their disguise , I see with my eyes. many things I should have realized. A long time ago , long long time ago. Never changing , ever aging. It drags from day to day. I wish that I had found myself. before it robbed me of the time. Oh no , oh no. I should have realized. A long long time ago. A long time ago. A long time ago. (break). Seeing things , open doors. People invited me into. Oh they were so good to me. And always helped me on my way. Then I woke from this dream. Known that I should have realized. A long time ago. Long long time ago. Another day , another way. I don't care what people say. No , I realize that there's no other way for me. Suppose I'll just have to live from day to day. Oh no , oh no. I should have realized. A long long time ago. A long time ago.

 

Vertaling

Ik zit hier, helemaal alleen. Me afvragend wat te doen. Het leven ging sneller dan de tijd. Ik moest de dingen bereiken die ik in gedachten had. Hun vermomming , zie ik met mijn ogen. veel dingen die ik had moeten realiseren. Een lange tijd geleden , lang lang geleden. Nooit veranderend , altijd ouder wordend. Het sleept van dag tot dag. Ik wou dat ik mezelf had gevonden. voordat het me beroofde van de tijd. Oh nee, oh nee. Ik had het me moeten realiseren. Een lange tijd geleden. Een lange tijd geleden. Een lange tijd geleden. (pauze). Dingen zien, deuren openen. Mensen nodigden me binnen. Oh ze waren zo goed voor me. En hielpen me altijd op mijn weg. Toen werd ik wakker uit deze droom. Wist dat ik had moeten realiseren. Een lange tijd geleden. Lang, lang geleden. Een andere dag, een andere weg. Het kan me niet schelen wat mensen zeggen. Nee, ik realiseer me dat er geen andere manier voor mij is. Ik veronderstel dat ik gewoon van dag tot dag moet leven. Oh nee, oh nee. Ik had het me moeten realiseren. Een lange tijd geleden. Heel lang geleden.