Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bee gees Songtekst: all the love in the world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bee gees - all the love in the world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all the love in the world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bee gees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bee gees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all the love in the world .

Origineel

In your eyes I see only one. find me the to place to run. That's where I belong. There we rise ,your glory and mine. Your pain is over now. I make you shine , still believin'. All the love in the world won't take me away from you. My love is stronger , I am what you make me. All the love in the world won't take you away from me. In all my wonder I forever lay down here with you. I find when love slips away. Reach out for all you can. before it's too late. There you fly , returning to me. Out of your darkest nights I stand alone. Still believin'. All the love in the world won't take me away from you. My love is stronger I forever lay down here with you. (break). My love is true. All your darkest nights ,I stand alone. Still believin'. All the love in the world won't take me away from you. My love is stronger , I forever lay down here with you.

 

Vertaling

In jouw ogen zie ik er maar één. Vind een plek voor me waar ik heen kan vluchten. Dat is waar ik thuishoor. Daar staan we, jouw glorie en de mijne. Jouw pijn is nu voorbij. Ik laat je schijnen, nog steeds geloven. Alle liefde in de wereld kan me niet bij je weghalen. Mijn liefde is sterker, ik ben wat jij van me maakt. Alle liefde in de wereld zal je niet van me wegnemen. In al mijn verwondering lig ik voor altijd hier bij jou. Ik vind wanneer liefde wegglipt. Reik uit naar alles wat je kunt. voordat het te laat is. Daar vlieg je , terug naar mij. Uit je donkerste nachten sta ik alleen. Still believin'. Al de liefde in de wereld zal me niet van je wegnemen. Mijn liefde is sterker ik leg me hier voor altijd bij jou neer. (pauze). Mijn liefde is waar. Al jouw donkerste nachten, sta ik alleen. Still believin'. All the love in the world won't take me away from you. My love is stronger , I forever lay down here with you.