Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bee gees Songtekst: could it be i’m in love with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bee gees - could it be i’m in love with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van could it be i’m in love with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bee gees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bee gees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals could it be i’m in love with you .

Origineel

Look at me , i don't know what i'm doin' Ever since i looked at you How did i get this crazy feelin' Could it be , i'm in love with you Ever since i saw you in the moonlight I've had this feeling through and through Since that time , i haven't done a thing right Could it be , i'm in love with you Golly gee , i don't know where i'm goin' I'm tryin' to make you see Oh boy, i got to make her fall in love with me , oh Night after night , i'm always dreamin' Why don't you make those dreams come true Can't you see how much i really love you Why don't you learn to love me too (break) Golly gee , i don't know where i'm goin' I'm tryin' to make you see Oh boy, i got to make her fall in love with me Night after night , i'm always dreamin' Why don't you make those dreams come true Can't you see how much i really love you Why don't you learn to love me too Love me too Love me too

 

Vertaling

Kijk naar me, ik weet niet wat ik doe. Ever since I looked at you How did I get this crazy feelin' Zou het kunnen dat ik verliefd op je ben? Sinds ik je in het maanlicht zag. Ik heb dit gevoel door en door. Sinds die tijd, heb ik niets goed gedaan Zou het kunnen dat ik verliefd op je ben? Golly gee, I don't know where I'm goin' I'm tryin' to make you see Oh boy, I got to make her fall in love with me, oh Nacht na nacht, ik ben altijd aan het dromen Why don't you make those dreams come true Kan je niet zien hoeveel ik echt van je hou Waarom leer je niet om ook van mij te houden (break) Golly gee, I don't know where I'm goin' I'm tryin' to make you see Oh boy, I got to make her fall in love with me Nacht na nacht, ben ik altijd aan het dromen Why don't you make those dreams come true Kan je niet zien hoeveel ik echt van je hou Waarom leer je niet om ook van mij te houden? Hou ook van mij Hou ook van mij