Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bee gees Songtekst: emotion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bee gees - emotion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van emotion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bee gees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bee gees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals emotion .

Origineel

It's over and done But the heartache lives on inside, oh And who is the one you're clinging to Instead of me tonight? And where are you now Now that I need you? Tears on my pillow Wherever you go I'll cry me a river That leads to your ocean You'll never see me fall apart In the words of a broken heart It's just emotion that's taking me over Tied up in sorrow, lost in my soul And if you don't come back Come home to me, darling You know that there'll be Nobody left in this world to hold me tight Nobody left in this world to kiss good night Good night, good night, good night Good night I'm there at your side I'm part of all the things you are, oh And you got a part of someone else You go to find your shinning star And where are you now Now that I need you? Tears on my pillow Wherever you go I'll cry me a river That leads to your ocean You'll never see me fall apart In the words of a broken heart It's just emotion that's taking me over Tied up in sorrow, lost in my soul And if you don't come back Come home to me, darling You know that there'll be Nobody left in this world to hold me tight Nobody left in this world to kiss good night Good night, good night, good night Good night In the words of a broken heart It's just emotion that's taking me over Tied up in sorrow, lost in my soul And if you don't come back Come home to me, darling You know that there'll be Nobody left in this world to hold me tight Nobody left in this world to kiss good night It's just emotion that's taking me over Tied up in sorrow, lost in my soul And if you don't come back Come home to me, darling You know that there'll be Nobody left in this world to hold me tight Nobody left in this world

 

Vertaling

It's over and done Maar het hartzeer leeft verder van binnen, oh And who is the one you're clinging to In plaats van mij vanavond? En waar ben je nu Nu dat ik je nodig heb? Tranen op mijn kussen Waar je ook heen gaat Ik huil me een rivier Dat leidt naar jouw oceaan Je zult me nooit uit elkaar zien vallen In de woorden van een gebroken hart Het is enkel emotie die me overneemt Vastgebonden in verdriet, verloren in mijn ziel En als je niet terugkomt Kom dan naar huis, schat Je weet dat er dan Niemand meer in deze wereld is om me vast te houden Niemand meer in deze wereld om welterusten te kussen Goedenacht, goedenacht, goedenacht Goedenacht Ik ben aan je zijde Ik ben een deel van alles wat je bent, oh En je hebt een deel van iemand anders Je gaat op zoek naar je stralende ster En waar ben je nu Nu dat ik je nodig heb? Tranen op mijn kussen Waar je ook heen gaat Ik huil me een rivier Dat leidt naar jouw oceaan Je zult me nooit uit elkaar zien vallen In de woorden van een gebroken hart Het is enkel emotie die me overneemt Vastgebonden in verdriet, verloren in mijn ziel En als je niet terugkomt Kom dan naar huis, schat Je weet dat er dan Niemand meer in deze wereld is om me vast te houden Niemand meer in deze wereld om welterusten te kussen Goedenacht, goedenacht, goedenacht Goedenacht In de woorden van een gebroken hart Het is gewoon emotie die me overneemt Vastgebonden in verdriet, verloren in mijn ziel En als je niet terugkomt Kom dan naar huis, schat Je weet dat er dan Niemand meer in deze wereld is om me vast te houden Niemand meer in deze wereld om me goedenacht te kussen Het is enkel emotie die me overneemt Verstrikt in verdriet, verloren in mijn ziel En als je niet terugkomt Kom dan naar huis, schat Je weet dat er dan Niemand meer is in deze wereld om me vast te houden Niemand meer in deze wereld