Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bee gees Songtekst: hallelujah, i love her so

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bee gees - hallelujah, i love her so ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hallelujah, i love her so? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bee gees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bee gees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hallelujah, i love her so .

Origineel

Let me tell 'bout a gal I know She's my baby and she lives next door Every morning 'fore the sun comes up She brings my coffee in my favorite cup That's why I know, yes, I know Hallelujah, I just love her so When I'm in trouble and I got no friend I know she'll go with me down to the end Everybody asks me how do I know I smile a damn and say she told me so That why I know, yes I know Hallelujah, I just love her so Now if I call her on the telephone Tell her that I'm all alone By the time I count from one to four I hear her on my door In the evening when the sun goes down When there ain't nobody hanging 'round She just kisses me, and then holds me tight And tells me, baby, everything's gonna be alright That's why I know, yes I know Hallelujah, I just love her so That's why I know, yes I know Hallelujah, I just, I love her so That's why I know, yes I know Hallelujah, I just love her so

 

Vertaling

Laat me vertellen over een meisje dat ik ken Ze is mijn schatje en ze woont hiernaast Elke morgen voor de zon opkomt Ze brengt mijn koffie in mijn favoriete kopje That's why I know, yes, I know Hallelujah, ik hou zo van haar Als ik in de problemen zit en ik heb geen vriend Ik weet dat ze met me meegaat tot het einde Iedereen vraagt me hoe ik dat weet Ik lach verdomme en zeg dat ze het me verteld heeft Daarom weet ik het, ja ik weet het Hallelujah, ik hou gewoon zoveel van haar Als ik haar nu bel aan de telefoon Zeg haar dat ik helemaal alleen ben Tegen de tijd dat ik tel van één tot vier hoor ik haar aan mijn deur s Avonds als de zon ondergaat Als er niemand in de buurt is Kust ze me en houdt ze me stevig vast And tells me, baby, everything's gonna be alright Daarom weet ik het, ja ik weet het Hallelujah, ik hou zo van haar Daarom weet ik het, ja ik weet het Halleluja, ik hou gewoon, ik hou zoveel van haar That's why I know, yes I know Halleluja, ik hou gewoon zoveel van haar