Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bee gees Songtekst: i ll kiss your memory

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bee gees - i ll kiss your memory ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll kiss your memory? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bee gees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bee gees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll kiss your memory .

Origineel

Maybe it's been so long Our house looks kind of different But the empty rooms still mean the same to me And as I wander through the darkness I'll keep crying one last tear Now your lips are gone I'll kiss your memory [Chorus] I'll kiss your memory As though you were here I'll hold your memories till you reappear And as I wander through the darkness I'll keep crying one last tear Now your lips are gone I'll kiss your memory I'll kiss the thoughts of leaves that fell when summer was over And I'll cherish all the thoughts you gave to me And I will wander through the darkness I'll keep crying one last tear Now your lips are gone I'll kiss your memory [Chorus]

 

Vertaling

Misschien is het zo lang geleden Ons huis ziet er anders uit. Maar de lege kamers betekenen nog steeds hetzelfde voor mij En als ik door de duisternis dwaal Ik zal een laatste traan blijven huilen Nu je lippen weg zijn kus ik je herinnering [refrein] Ik zal je herinnering kussen Alsof je hier was Ik zal je herinneringen vasthouden tot je weer verschijnt En als ik door de duisternis dwaal Zal ik een laatste traan blijven huilen Nu je lippen weg zijn zal ik je herinnering kussen Ik zal de gedachten kussen van de bladeren die vielen toen de zomer voorbij was En ik zal alle gedachten koesteren die je me gaf En ik zal door de duisternis dwalen Ik zal een laatste traan blijven huilen Nu je lippen weg zijn zal ik je herinnering kussen [refrein]