Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bee gees Songtekst: lucky me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bee gees - lucky me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lucky me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bee gees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bee gees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lucky me .

Origineel

Whoa whoa lucky me. Oh can this be , all my dreams have come true. Lucky me got you. I didn't realize , until I looked in your eyes. And when you held me close to you. Baby, that's when I knew. Oh well , I walk down the street and my happy heart sings. I've got this world on a string. You wanna know the reason , she's standing by my side. To love me and kiss me till the day I die. Whoa whoa lucky me. Oh how happy we'll be. All my dreams have come true. Lucky me got you. (break). Lucky lucky me. (break). Lucky lucky me. Oh well, I walk down the street and my happy heart sings. I've got the world on a string. You wanna know the reason , she's standing by my side. To love me and kiss me till the day I die. Whoa whoa lucky me. Oh how happy we'll be. All my dreams have come true. Lucky me got you. All my dreams have come true. Lucky me got you.

 

Vertaling

Whoa whoa gelukkige ik. Oh kan dit , al mijn dromen zijn uitgekomen. Gelukkig heb ik jou. Ik besefte het niet, totdat ik in je ogen keek. En toen je me dicht tegen je aan hield. Baby, dat is wanneer ik het wist. Oh wel , ik loop over straat en mijn gelukkige hart zingt. Ik heb deze wereld aan een touwtje. Wil je de reden weten, ze staat aan mijn zijde. Om van me te houden en me te kussen tot de dag dat ik sterf. Whoa whoa lucky me. Oh hoe gelukkig zullen we zijn. Al mijn dromen zijn uitgekomen. Gelukkig heb ik jou. (pauze). Gelukkige gelukkige ik. (pauze). Gelukkige gelukkige ik. Oh wel, ik loop over straat en mijn gelukkige hart zingt. Ik heb de wereld aan een touwtje. Wil je de reden weten, ze staat aan mijn zijde. Om van me te houden en me te kussen tot de dag dat ik sterf. Whoa whoa lucky me. Oh hoe gelukkig zullen we zijn. Al mijn dromen zijn uitgekomen. Gelukkig heb ik jou. Al mijn dromen zijn uitgekomen. Gelukkig dat ik jou heb.