Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bee gees Songtekst: please read me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bee gees - please read me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please read me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bee gees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bee gees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please read me .

Origineel

Many years ago I was a simple man. A simple man, no worries me;. I never lied. Please read me.. Not much conversation ever came from me,. I never saw reality;. I never tried.. Please read me.. Ah..... Maybe I've been lying on your couch too long. I'll stay if you can see me through, explain why.

 

Vertaling

Vele jaren geleden was ik een eenvoudige man. Een eenvoudige man, geen zorgen mij. Ik heb nooit gelogen. Lees me, alstublieft. Niet veel gesprekken kwamen ooit van mij. Ik zag nooit de realiteit. Ik heb nooit geprobeerd... Lees me alsjeblieft... Ah..... Misschien heb ik te lang op je bank gelegen. Ik zal blijven als je me kunt doorzien, leg uit waarom.