Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bee gees Songtekst: still waters run deep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bee gees - still waters run deep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van still waters run deep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bee gees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bee gees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals still waters run deep .

Origineel

Well I admit I've been a fool sometimes. I believe I may be losing you. It's now or never, we talk before a tear is shed. Under your spell and over my head. You took me in your arms and you told me. We don't need to worry, but you. You never say your sorry. Keep this love alive for us, it's all I feel. How can we survive if we change what is real. Still waters run deep. Just remember when we lie to each other. No one wins and losers weep. Reflection will show. This connection we can lean on each other. This is all we need to know. I see the angel and the devil in your heart. I confess, either one is my addiction. And where you're leading me. I don't have the will to fight. Out of the darkness and into the light. But living in your arms, I can take it. Please don't make me shiver. You know together we deliver. Let the gods decide who finds the sweetest thrill. Who can justify the truth?. I love you still. Don't let him get too close to you. You've got a stranger on your mind. The dream is free. I know I'm only human if I cry. Or maybe we should kiss and say goodbye

 

Vertaling

Ik geef toe dat ik soms een dwaas ben geweest. Ik geloof dat ik je misschien ga verliezen. Het is nu of nooit, we praten voordat er een traan wordt gelaten. In jouw ban en boven mijn hoofd. Je nam me in je armen en je zei tegen me. Wij hoeven ons geen zorgen te maken, maar jij. Je zegt nooit sorry. Hou deze liefde levend voor ons, het is alles wat ik voel. Hoe kunnen we overleven als we veranderen wat echt is. Stille wateren stromen diep. Onthoud alleen wanneer we tegen elkaar liegen. Niemand wint en verliezers huilen. Reflectie zal het uitwijzen. Deze verbinding kunnen we op elkaar leunen. Dit is alles wat we moeten weten. Ik zie de engel en de duivel in je hart. Ik beken, een van beide is mijn verslaving. En waar je me naartoe leidt. Ik heb niet de wil om te vechten. Uit de duisternis en in het licht. Maar levend in jouw armen, kan ik het aan. Laat me alsjeblieft niet huiveren. Je weet dat we het samen redden. Laat de goden beslissen wie de zoetste sensatie vindt. Wie kan de waarheid rechtvaardigen? Ik hou nog steeds van je. Laat hem niet te dicht bij je komen. Je hebt een vreemdeling aan je hoofd. De droom is vrij. Ik weet dat ik alleen menselijk ben als ik huil. Of misschien moeten we kussen en afscheid nemen