Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bee gees Songtekst: subway

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bee gees - subway ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van subway? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bee gees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bee gees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals subway .

Origineel

ooh, take me to the subway. It ain't far away, but the night is mine, like it fine, gonna stay. See you in the morning, gotta rush, et a bus, make a fuss. Gimme some loving in the morning. Ooh, she makes me feel so good, instant reaction and ready for love [Geez!]. I got no work, no sweat, no strain. I got to make it to the midnight train. so take me to the subway. Ooh, city life is bittersweet. I don't care, take me there on the sstreet, freedom in the city. Gotta ride, goin' down underground, watch me slide, loving in the city. OOh, she makes me so complete, heavy in love and light on my feet. I got no work, no sweat, no strain. I got to make it to the midnight train. So take me to the subway.

 

Vertaling

ooh, breng me naar de metro. Het is niet ver weg, maar de nacht is van mij, als het goed is, blijf ik. Zie je in de ochtend, moet haasten, et een bus, maak een ophef. Geef me wat liefde in de ochtend. Ooh, she makes me feel so good, instant reaction and ready for love [Geez!]. Ik heb geen werk, geen zweet, geen stress. Ik moet de middernachttrein halen, dus breng me naar de metro. Ooh, het stadsleven is bitterzoet. I don't care, take me there on the sstreet, freedom in the city. Gotta ride, goin 'down underground, kijk me glijden, liefdevol in de stad. OOh, she makes me so complete, heavy in love and light on my feet. I got no work, no sweat, no strain. Ik moet het halen tot de middernacht trein. Dus breng me naar de metro.