Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Beegees Songtekst: Dont Forget To Remember Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Beegees - Dont Forget To Remember Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dont Forget To Remember Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Beegees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Beegees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dont Forget To Remember Me .

Origineel

Oh my heart won`t believe that you have left me I keep telling my self that it`s true I can get over anything you want my love But I can`t get myself over you Don`t forget to remember me And the love that used to be I still remember you I love you In my heart lies a memory to tell the stars above Don`t forget to remember me my love On my wall lies a photograph of you girl Though I try to forget you somehow You`re the mirror of my soul so take me out of my hole Let me try to go on living right now Don`t forget to remember me And the love that used to be I still remember you I love you In my heart lies a memory to tell the stars above Don`t forget to remember me my love

 

Vertaling

Oh, mijn hart gelooft niet dat je me hebt verlaten Ik vertel mezelf dat het waar is Ik kan over alles wat je wil, mijn liefde krijgen Maar ik kan mezelf niet over je halen Vergeet me niet te herinneren En de liefde die vroeger was ik herinner je nog steeds ik hou van je In mijn hart ligt een herinnering om de sterren hierboven te vertellen Vergeet me niet te herinneren aan mijn liefde Op mijn muur ligt een foto van je meid Hoewel ik u op een of andere manier vergeet Je bent de spiegel van mijn ziel, dus neem me me uit mijn gat Laat me nu proberen te blijven leven Vergeet me niet te herinneren En de liefde die vroeger was ik herinner je nog steeds ik hou van je In mijn hart ligt een herinnering om de sterren hierboven te vertellen Vergeet me niet te herinneren aan mijn liefde