Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beenie man Songtekst: bookshelf

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beenie man - bookshelf ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bookshelf? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beenie man! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beenie man en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bookshelf .

Origineel

The way them gal ya look so pretty, full a witty Them no gritty me hafi put them pon me bookshelf Yes, a no one a di whole committee inna the city them ya kitty Mi naah go share them with nobody else, yes So any time mia bore them, a sametime me adore them When mi rip off them negligee And from once mi can afford them, then me ago sport them Put them all pon display A so them nice mi caan ignore them, so affi tour them Take them all over to L.A. Then mi ago score them, anytime mi lure them Fi a drive along the freeway Mi very picky when mi choose them, who no good me loose them When mi a run mi survey And before mi go bruise them, tek them out and cruise them Inna mi yacht along the bay 'Cause me know me enthused them, and me amuse them With mi lyrical display Same time me naah confuse them, the Doctor naah abuse them A pure loving without delay Yes mi love how dem dweet, senoritas look petite When me a mek a drive through The way how them complete and them look so sweet Me haffi live pon dem avenue Nuff gal a kiss dem teeth 'cause them caan compete When them a walk inna crew So the way how me see it, mek them move to me beat And then them wi stick like glue

 

Vertaling

De manier waarop ze er zo mooi uitzien, vol van geestigheid. Ik heb ze niet op mijn boekenplank gezet. Ja, niemand van het hele comité in de stad heeft ze. Ik ga ze met niemand anders delen, ja Dus elke keer als ik ze verveel, dan adoreer ik ze ook. When mi rip off them negligee En zodra ik ze kan veroorloven, dan heb ik ze aan Zet ze allemaal in de etalage Zodat ze mooi zijn en ik ze niet kan negeren, dus ga ik er mee rond Neem ze allemaal mee naar L.A. Dan heb ik ze gescoord, wanneer ik ze maar wil Tijdens een ritje langs de snelweg. Ik ben erg kieskeurig als ik ze kies, wie niet goed is raak ik kwijt Als ik mijn onderzoek doe En voordat ik ze ga kneuzen, haal ik ze eruit en vaar met ze Op mijn jacht langs de baai Want ik weet dat ik ze geënthousiasmeerd heb, en ik amuseer ze Met mijn lyrisch vertoon Tegelijkertijd zal ik ze niet verwarren, de Doctor zal ze niet misbruiken A pure loving without delay Ja, ik hou ervan hoe ze lief doen, senoritas zien er klein uit When me a mek a drive through De manier waarop ze compleet zijn en er zo lief uitzien. Me haffi live pon dem avenue Nuff gal a kiss dem teeth 'cause they caan compete When them a walk inna crew Dus zoals ik het zie, laat ze bewegen op mijn ritme En dan blijven ze plakken als lijm