Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bei maejor Songtekst: let me know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bei maejor - let me know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bei maejor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bei maejor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me know .

Origineel

Let me know Unh Bei Maejor Now this is part where we fall in love Live without a care We up in this club Bottles in the air We throw our hands up (Baby) We throw our hands up Tell me what you want (Tell me what you want) Tell me what you really want baby And I'ma put it down for you Baby I'ma hold it down for you Oh woah, oh woah Just let me know Let me know 'Cause if ya man can't give it to you right You should know you could get it done right, right here (Oh woah) And if ya plans ain't goin' how ya like You should know you could get it how you like it right here Oh woah, oh woah Just let me know Let me know Tell what you need (Oh baby) Tell me what you really need baby And I would search the world for it Take a walk around the globe for it (Think about it) Oh woah, oh woah Just let me know Let me know 'Cause if ya man can't give it to you right You should know you could get it done right, right here (Oh woah) And if ya plans ain't goin' how ya like You should know you could get it how you like it right here Oh woah, oh woah Just let me know Let me know Now this is part where we fall in love Live without a care We up in this club Bottles in the air We throw our hands up Yeah, we throw our hands up This is part where we fall in love We don't even care We up in this club Bottles in the air We throw our hands up Unh, let me know baby 'Cause if ya man can't give it to you right You should know you could get it done right, right here (Oh woah) And if ya plans ain't goin' how ya like You should know you could get it how you like it right here Oh woah, oh woah Just let me know Let me know Unh, now this is part where we fall in love Live without a care We up in this club Bottles in the air We throw our hands up Yeah, we throw our hands up This is part where we fall in love We don't even care We up in this club Bottles in the air We throw our hands up Unh, upside down Just let me know

 

Vertaling

Laat het me weten. Unh Bei Maejor Nu is dit het deel waar we verliefd worden Leven zonder zorgen We up in this club Flessen in de lucht We gooien onze handen omhoog (Baby) We gooien onze handen omhoog Tell me what you want (Zeg me wat je wilt) Tell me what you really want baby And I'ma put it down for you Baby I'ma hold it down for you Oh woah, oh woah Just let me know Let me know 'Cause if ya man can't give it to you right You should know you could get it done right, right here (Oh woah) And if ya plans ain't goin' how ya like Je zou moeten weten dat je het hier kan krijgen zoals je het wil Oh woah, oh woah Just let me know Let me know Tell what you need (Oh baby) Vertel me wat je echt nodig hebt baby And I would search the world for it Maak een wandeling rond de wereld voor het (Think about it) Oh woah, oh woah Just let me know Let me know 'Cause if ya man can't give it to you right You should know you could get it done right, right here (Oh woah) And if ya plans ain't goin' how ya like Je zou moeten weten dat je het hier kan krijgen zoals je het wil Oh woah, oh woah Just let me know Let me know Nu is dit het deel waar we verliefd worden Live without a care We up in this club Flessen in de lucht We gooien onze handen omhoog Yeah, we throw our hands up Dit is het deel waar we verliefd worden We don't even care We up in this club Flessen in de lucht We gooien onze handen omhoog Unh, laat het me weten baby 'Cause if ya man can't give it to you right You should know you could get it done right, right here (Oh woah) And if ya plans ain't goin' how ya like Je zou moeten weten dat je het hier kan krijgen zoals je het wil Oh woah, oh woah Just let me know Let me know Unh, nu is dit het deel waar we verliefd worden Live without a care We up in this club Flessen in de lucht We throw our hands up Yeah, we throw our hands up Dit is het deel waar we verliefd worden We don't even care We up in this club Flessen in de lucht We throw our hands up Unh, ondersteboven Just let me know