Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: being as an ocean Songtekst: dear g d

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: being as an ocean - dear g d ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dear g d? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van being as an ocean! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van being as an ocean en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dear g d .

Origineel

As I pen these things It might literally be all I have Ink on paper Does any of this matter? Then Im reminded of what Ive seen The places I love and the people Ive been Only Love could have brought me to this place Holding in me a joyful heart while spit covers my face Ivee to forgive those whove wronged me Knowing that theyve helped make me into exactly who You intended me to be Im trying my best to be a better man Despite all my fears, I really am I write these things to remind myself That amidst this darkness, there still remains Light, Hope, and a perfect plan For the first time in my life I am writing for the sake of writing Living for the sake of living Loving for the sake of loving And Ill live So you can call this sort of life a hopeless endeavor That this tiny vessel could ever endure such violent weather Call it pointless Ill continue to carry out Grace none the less I will scream it till my face is blue There is a point to all of this and its always been You

 

Vertaling

Terwijl ik deze dingen schrijf Het is misschien letterlijk alles wat ik heb Inkt op papier Maakt dit iets uit? Toen herinnerde ik me wat ik heb gezien De plaatsen waar ik van hou en de mensen waar ik ben geweest Alleen Love had me naar deze plek kunnen brengen Een vreugdevol hart in me houdend terwijl het spuug mijn gezicht bedekt Ivee om degenen te vergeven die mij onrecht hebben aangedaan Wetende dat ze hebben geholpen om van mij precies te maken wie U wilde dat ik was Ik doe mijn best om een ??betere man te zijn Ondanks al mijn angsten ben ik dat echt Ik schrijf deze dingen om mezelf eraan te herinneren Dat temidden van deze duisternis er nog steeds is Licht, hoop en een perfect plan Voor het eerst in mijn leven Ik schrijf omwille van het schrijven Leven omwille van het leven Liefhebben omwille van liefhebben En ziek leven Je kunt dit soort leven dus een hopeloze onderneming noemen Dat dit kleine vaartuig ooit zo'n gewelddadig weer zou kunnen doorstaan Noem het zinloos Ik zal toch doorgaan met het uitvoeren van Grace Ik zal het schreeuwen tot mijn gezicht blauw is Dit alles heeft een punt en het is altijd U geweest