Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belinda Songtekst: alma gemela

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belinda - alma gemela ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alma gemela? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belinda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belinda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alma gemela .

Origineel

Yo sé que hay en mí. Una parte sin vivir. Alguien falta aquí. Para que pueda ser feliz. Quién eres en dónde te encuetras. Dí algo.. Yo se qué tu eres..... Que eres mi otra mitad. Me siento incompleta,. No puedo yo explicarlo. Por qué no me dejas. Ya ni respirar. Alma gemela dónde estás. Dame una seña para encontrar. Donde te escondes, dí algo ya. Alma gemela tú debes hablar. Quién eres en dónde te encuetras. Dí algo.. Yo se qué tu eres..... Que eres mi otra mitad. Me siento incompleta,. No puedo yo explicarlo. Por qué no me dejas. Ya ni respirar. ...quien eres...como te llama.... ...en donde te encuentras...quien eres.... ...que haces...tu di algo.... ...yo se que tu eres...que eres mi otra mitad.... ...entonces quin soy...me siento incompleta.... ...no,no estas...puedo yo explicarlo.... ...si, si puedes explicar...sabes que me pasa a mi.... Alma gemela dónde estás. Dame una seña para encontrar. Donde te escondes, dí algo ya. Alma gemela tú debes hablar. ...alma gemela donde estas. donde te escondes dí algo ya.... Alma gemela dónde estás. Dame una seña para encontrar. Donde te escondes, dí algo ya. Alma gemela tú debes hablar...

 

Vertaling

Ik weet wat er in me zit. Een ongeleefd deel. Er ontbreekt hier iemand. Zodat ik gelukkig kan zijn. Wie ben je waar je bent. Zeg iets... Ik weet wat je bent... ..... Dat jij mijn andere helft bent. Ik voel me incompleet. Ik kan het niet uitleggen. Waarom laat je me niet. Ik kan zelfs niet meer ademen. Ik kan zelfs niet meer ademen. Geef me een teken om te vinden. Waar verstop je je, zeg nu iets. Zielsverwant moet je spreken. Wie ben je? Waar verberg je je? Zeg iets... Ik weet wat je bent ..... Dat jij mijn andere helft bent. Ik voel me incompleet. Ik kan het niet uitleggen. Waarom laat je me niet. Ik kan niet eens ademen. ...wie je bent... hoe noem je jezelf.... ...waar je bent...wie je bent.... ...wat ben je aan het doen... je zegt iets.... ...ik weet dat jij...dat jij mijn andere helft bent.... ...dus wat ben ik...ik voel me incompleet.... ...nee, dat ben je niet... ik kan het uitleggen.... ...ja, als je het kan uitleggen... weet je wat er mis is met mij.... Zielsverwant waar ben je. Geef me een teken om te vinden. Waar verberg je je? Zeg toch iets. Zielsverwant je moet spreken. ...zielsverwant waar ben je. waar verberg je je, zeg nu iets.... Zielsverwant waar ben je. Geef me een teken om je te vinden. Waar verberg je je, zeg nu iets. Zielsverwant moet je spreken...