Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belinda carlisle Songtekst: love doesn t live here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belinda carlisle - love doesn t live here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love doesn t live here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belinda carlisle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belinda carlisle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love doesn t live here .

Origineel

I wake up each day Wanna sleep that day away I catch a train In the rush hour rain Some people are talkin' to me I don't care what they say 'Cause I know Love doesn't live here now you've gone away Love doesn't live here but I'm left to stay And I thought it was me and you who gave it all Yes, I thought it was me and you who couldn't fall But it's all over now, over now Friends on the phone Life is good, life goes on But I spend my days In a heart broken haze Of movies and lonely tunes Every song seems to be about you Ohh Love doesn't live here since you went away Love doesn't live here but I'm left to stay And I thought you and me we were the chosen ones Yes, I thought you and me we sailed into the sun But it's gone, it's over now Do you ever think about it? Do you want to talk about it with me? Love doesn't live here since you went away Love doesn't live here but I'm left to stay And I thought it was me and you who had it all Yes, I thought it was me and you who stood so tall But it's all over now, yes it's all over now, over now It's all over now Love doesn't live here It's all over now Love doesn't live here since you went away Love doesn't live here but I'm left to stay Love doesn't live here since you went away Love doesn't live here but I'm left to stay Love doesn't live here since you went away

 

Vertaling

Ik word elke dag wakker Ik wil die dag wegslapen Ik neem een trein In de regen van de spits Some people are talkin' to me Het kan me niet schelen wat ze zeggen 'Cause I know Liefde woont hier niet nu je weg bent Liefde leeft hier niet, maar ik ben achtergelaten om te blijven En ik dacht dat het ik en jij waren die alles gaven Ja, ik dacht dat het jij en ik waren die niet konden vallen Maar het is allemaal voorbij nu, voorbij nu Vrienden aan de telefoon Het leven is goed, het leven gaat door Maar ik breng mijn dagen door In een hart gebroken waas Van films en eenzame deuntjes Elk liedje lijkt over jou te gaan Ohh Liefde leeft hier niet meer sinds je wegging Liefde woont hier niet maar ik ben achtergelaten om te blijven En ik dacht dat jij en ik de uitverkorenen waren Ja, ik dacht dat jij en ik de zon tegemoet zeilden Maar het is weg, het is nu voorbij Denk je er ooit aan? Wil je er met mij over praten? De liefde leeft hier niet meer sinds je weg bent. De liefde leeft hier niet maar ik moet blijven En ik dacht dat het ik en jij waren die alles hadden Ja, ik dacht dat het jij en ik waren die zo hoog stonden Maar het is allemaal voorbij nu, ja het is allemaal voorbij nu, voorbij nu Het is nu allemaal voorbij Liefde leeft hier niet It's all over now De liefde leeft hier niet meer sinds je wegging De liefde woont hier niet maar ik moet blijven De liefde is niet meer hier sinds je wegging De liefde woont hier niet maar ik moet blijven De liefde leeft hier niet meer sinds je wegging