Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belinda carlisle Songtekst: nobody owns me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belinda carlisle - nobody owns me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody owns me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belinda carlisle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belinda carlisle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody owns me .

Origineel

Nobody owns me I don't wanna be anybody's fool No one can make me do What I don't want to do no, no Nobody owns me Nobody but you I'm gonna follow my heart Wherever it leads oh I'm not afraid of my destiny oh There's another point of view It takes me back to you I wanna dream my dreams And live them too oh Do a million things before I'm though oh There's another side of me That only you can see

 

Vertaling

Niemand bezit mij Ik wil niemands dwaas zijn Niemand kan me laten doen Wat ik niet wil doen nee, nee Niemand bezit mij Niemand behalve jij I'm gonna follow my heart Wherever it leads oh Ik ben niet bang voor mijn lot oh There's another point of view It takes me back to you Ik wil mijn dromen dromen And live them too oh Doe een miljoen dingen voordat ik klaar ben oh There's another side of me That only you can see