Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belinda Songtekst: lo puedo lograr someday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belinda - lo puedo lograr someday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lo puedo lograr someday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belinda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belinda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lo puedo lograr someday .

Origineel

Se viste la noche con su negro antifaz En la oscuridad No puedo escapar Y no hay estrella Que me haga brillar No aguanto mas No poder respirar Se que existe un dios En el que puedo confiar Quiero ser ese sueño Que me hable de tu amor Soy yo La que pinte un cielo De ese azul que tanto quiero Y tu seas su sol Tal vez Puedo ser mi ilusión Vivir será algo mágico Yo se que lo puedo lograr Yo creo que tu llegaras al final Lo imagino ya Que mágico será Y por fin vivir en esta bella sensación Y con emoción tu voz llegara Se que existe un dios En el que puedo confiar Quiero ser ese sueño Que me hable de tu amor Lograr que mi alma Siento paz Y no deje de soñar Y el milagro de amar Sentí algo siempre mágico Yo se que lo puedo lograr

 

Vertaling

De nacht kleedt zich in zijn zwarte masker In de duisternis Ik kan niet ontsnappen. En er is geen ster Dat laat me stralen Ik kan er niet meer tegen. Ik kan niet ademen. Ik weet dat er een God is. Ik kan vertrouwen Ik wil die droom zijn Dat zegt me van je liefde Ik ben het. Ik ben degene die een hemel schildert En jij bent degene waar ik zoveel van hou En jij zult zijn zon zijn Ik ben het. Ik kan mijn illusie zijn Ik zal iets magisch beleven Ik weet dat ik het kan maken. Ik geloof dat je het einde zult halen Ik kan het me al voorstellen Hoe magisch zal het zijn En eindelijk leven in dit mooie gevoel En met emotie zal je stem komen Ik weet dat er een God is. Dat ik kan vertrouwen Ik wil die droom zijn Dat spreekt tot mij van uw liefde Ik wil die droom zijn die tot mij spreekt van jouw liefde Ik voel vrede En stop nooit met dromen En het wonder van liefhebben Ik voelde iets altijd magisch Ik weet dat ik het kan.