Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belinda Songtekst: mi religion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belinda - mi religion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mi religion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belinda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belinda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mi religion .

Origineel

Si eres t mi religin aah Si eres t mi religin aah Lo que hiere y no mata Fortalece el corazn Si me salvas o me hundes Es una sola decisin Porque el amor es una razn Para vivir cerca de ti [Coro] Si eres t mi religin Y no estas aqu Quiero olvidarme de ti Si eres t mi religin Y no estas aqu No quiero llorar ms por ti o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-o-oh No hay salida en mi vida T eres mi nica oracin Porque el amor es una razn Para vivir cerca de ti [Coro] Un da ms llevo en mi Cada herida,cada cicatriz Es mi salvacin tenerte Dime que si, dime que si Dime que siiii... [Coro] o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-o-oh [Coro]

 

Vertaling

Als je mijn religie bent aah Als je mijn religie bent aah Wat pijn doet en niet doodt Versterkt het hart Als je me redt of me laat zinken Het is maar een beslissing Omdat liefde een reden is Om dicht bij jou te wonen [Chorus] Als jij mijn religie bent En jij bent niet hier. Ik wil je vergeten. Als jij mijn religie bent En jij bent niet hier. Ik wil niet meer voor je huilen o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-o-oh Er is geen uitweg uit mijn leven Jij bent mijn enige gebed Omdat liefde een reden is Om dicht bij jou te wonen [Chorus] Nog een dag die ik in me draag Elke wond, elk litteken Het is mijn redding om jou te hebben Zeg me ja, zeg me ja Zeg me ja, zeg me ja... [Chorus] o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-oh o-o-o-o-o-o-o-oh [Chorus]