Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bell x1 Songtekst: natalie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bell x1 - natalie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van natalie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bell x1! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bell x1 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals natalie .

Origineel

Natalie always seem to notice These traces of our lives before this But Natalie always seemed to notice me She said we must leave, uproot, erase this For this is the kind of love that maims us And I won't be happy 'til Somebody looses an eye Tell me, do you see me as a shadow In the yawn of the evening? Don't leave me to those Who would believe me When I sell them Kiss and tell them Natalie I'll have no truck with all of this madness I still see her arm thrown over his shoulder Like a noose But worn noose You say you want me to Stay here with yours And all those here who would Kill me and mine If I had a hatch, I'd batten it down Tell me, do you see me as a shadow In the yawn of the evening? Don't leave me to those Who would believe me When I sell them Kiss and tell them History is written by the winners Yea this history is written by the winners And I want my say

 

Vertaling

Natalie lijkt altijd op te merken Deze sporen van ons leven hiervoor. Maar Natalie leek mij altijd op te merken. Ze zei dat we dit moeten verlaten, ontwortelen, uitwissen. Want dit is het soort liefde dat ons verminkt. En ik zal niet gelukkig zijn totdat Iemand een oog verliest. Zeg me, zie je me als een schaduw In de gaap van de avond? Laat me niet achter voor hen Die me zouden geloven Als ik ze verkoop Kus en vertel hen Natalie dat ik niets te maken heb met al deze waanzin. Ik zie nog steeds haar arm over zijn schouder geworpen. Als een strop. Maar versleten strop. Je zegt dat je wilt dat ik Hier blijf met die van jou En al degenen hier die Mij en de mijne zouden doden Als ik een luik had, zou ik het dichtmetselen Zeg me, zie je me als een schaduw In de gaap van de avond? Laat me niet achter voor hen Die mij zouden geloven Als ik ze verkoop Kus ze en vertel ze Geschiedenis wordt geschreven door de winnaars Ja, deze geschiedenis is geschreven door de winnaars En ik wil mijn zegje doen