Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bellamy brothers Songtekst: spiders and snakes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bellamy brothers - spiders and snakes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spiders and snakes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bellamy brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bellamy brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spiders and snakes .

Origineel

I remember when Mary Lou said "You wanna walk me home from school" And I said, "Yes, I do" She said, "I don't have to go right home And I'm the kind that likes to be alone As long as you would" I said, "Me, too" And so we took a stroll Wound up down by the swimmin' hole And she said, "Do what you want to do" I got silly and I found a frog In the water by a hollow log And I shook it at her And I said "This frog's for you" She said, "I don't like spiders and snakes And that ain't what it takes to love me You fool, you fool I don't like spiders and snakes And that ain't what it takes to love me Like I want to be loved by you" Well, I think of that girl from time to time I call her up when I got a dime I say, "Hello, baby" She says, "Ain't you cool" I say, "Do you remember when "And would you like to get together again" She says, "I'll see you after school" I was shy and so for a while Most of my love was touch and smile Til she said, "Come on over here" I was nervous as you might guess Still looking for somethin' to slip down her dress And she said, "Let's make it perfectly clear" She said, "I don't like spiders and snakes And that ain't what it takes to love me You fool, you fool I don't like spiders and snakes And that ain't what it takes to love me Like I want to be loved by you"

 

Vertaling

Ik herinner me toen Mary Lou zei "Wil je me naar huis brengen van school" En ik zei, "Ja, dat wil ik" Ze zei, "Ik hoef niet meteen naar huis te gaan En ik ben het soort dat graag alleen is Als jij dat maar zou doen." Ik zei: "Ik ook." And so we took a walk Kwamen terecht bij het zwembad En ze zei, "Doe wat je wilt doen" Ik werd gek en vond een kikker In het water bij een holle boomstam And I shook it at her En ik zei: "Deze kikker is voor jou." Ze zei, "Ik hou niet van spinnen en slangen En dat is niet wat er nodig is om van me te houden Jij dwaas, jij dwaas Ik hou niet van spinnen en slangen En dat is niet wat er nodig is om van me te houden Zoals ik door jou bemind wil worden" Nou, ik denk van tijd tot tijd aan dat meisje Ik bel haar op als ik een dubbeltje heb I say, "Hello, baby" Ze zegt, "Ben jij niet cool" Ik zeg, "Weet je nog wanneer "En zou je het leuk vinden om weer samen te komen" Ze zegt, "Ik zie je na school." Ik was verlegen en zo voor een tijdje Het meeste van mijn liefde was aanraken en glimlachen Tot ze zei, "Kom eens hier" Ik was nerveus, zoals je wel kunt raden. Nog steeds op zoek naar iets om in haar jurk te doen En ze zei, "Laten we het heel duidelijk maken" Ze zei: "Ik hou niet van spinnen en slangen En dat is niet wat er nodig is om van me te houden Jij dwaas, jij dwaas Ik hou niet van spinnen en slangen En dat is niet wat er nodig is om van me te houden Zoals ik door jou bemind wil worden.