Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belle perez Songtekst: the way you are

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belle perez - the way you are ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the way you are? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belle perez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belle perez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the way you are .

Origineel

Take a look around Tell me what you see Are you looking for a good time baby Do you ever think of me Come on hey Please let me know If you can't sleep at night For I know the reason ha ha And it makes me feel alright Take a look around Tell me what you see Are you looking for a good time baby And do you ever think of me Together we can touch the sun Reach up to the moon and stars Baby life has just begun And most of all I want you the way you are We're gonna take a trip That's so cool so sweet In a rocket ship It's gonna be exactly what we need I want you to know What you mean to me Dreams sometimes come true When you're surrounded by positivity Together we can touch the sun Reach up to the moon and stars Baby life has just begun But most of all I want you the way you are You the way you are You're my number one My ticket to the sun You're my everything Baby baby you're so much fun I want you so How am I to know Let's turn the lights down low Come on now let it snow Dee dee dee dee 'n dee Da da da da da do dee dow Come on and sing with me That that I didn't do That that I didn't doop de do That that I didn't do do Come on and sing with me Together we can touch the sun Reach up to the moon and stars Baby life has just begun And most of all Take a look around And tell me what you see Are you looking for a good time baby Do you ever think of me Hey come on Just the way you are Just the way you are I love the way you are Yeah just your way Your funny way 'Cause you're my superstar

 

Vertaling

Kijk eens rond Vertel me wat je ziet Ben je op zoek naar een leuke tijd baby Denk je ooit aan mij Kom op hé Laat het me alsjeblieft weten Als je 's nachts niet kunt slapen Want ik weet de reden, ha ha En het geeft me een goed gevoel Kijk eens rond Vertel me wat je ziet Ben je op zoek naar een leuke tijd baby And do you ever think of me Samen kunnen we de zon aanraken Reiken naar de maan en de sterren Baby het leven is net begonnen En het meest van alles Ik wil je zoals je bent We're gonna take a trip That's so cool so sweet In a rocket ship It's gonna be exactly what we need Ik wil dat je weet wat je voor me betekent Dromen komen soms uit Wanneer je omringd bent door positiviteit Samen kunnen we de zon aanraken Reiken naar de maan en de sterren Het babyleven is net begonnen Maar het meest van alles wil ik je zoals je bent Jij zoals je bent Jij bent mijn nummer één Mijn ticket naar de zon Jij bent mijn alles Baby baby je bent zo leuk Ik wil je zo graag How am I to know Laten we de lichten zachter zetten Kom op, laat het sneeuwen Dee dee dee dee 'n dee Da da da da do dee dow Kom op en zing met me That that I didn't do Dat dat ik niet doop de doen Dat dat ik niet heb gedaan Kom op en zing met mij Samen kunnen we de zon aanraken Reik omhoog naar de maan en de sterren Baby life has just begun En het meest van al Kijk eens rond En vertel me wat je ziet Ben je op zoek naar een leuke tijd baby Denk je ooit aan mij Hey kom op Zoals je bent Just the way you are Ik hou van de manier waarop je bent Yeah just your way Your funny way 'Cause you're my superstar