Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belle sebastian Songtekst: i didn't

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belle sebastian - i didn't ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i didn't? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belle sebastian! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belle sebastian en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i didn't .

Origineel

Make me dance, I want to surrender. Your familiar arms, I remember. We've been going transcontinental. Got no car, we just take a rental. But we don't have the money. (money makes the wheels and the world go round). Forget about it, honey. Make me dance, I want to surrender. Your familiar arms, I remember. Everybody's talking about you. Every word's a whisper without you. But we don't have the money. (money makes the wheels and the world go round). Forget about it, honey. Trouble's never far away when you're around. I didn't see it coming. I'm just not in the running. Take me on a train 'cos I'm not flying. I can see the world from a different side. Read about us in the morning papers. When we make it alive. I didn't see it coming. I'm just not in the running. And we don't need a lifetime. We're following the right line

 

Vertaling

Laat me dansen, ik wil me overgeven. Je vertrouwde armen, ik herinner het me. We gaan transcontinentaal. We hebben geen auto, we nemen gewoon een huurauto. Maar we hebben het geld niet. (geld maakt de wielen en de wereld draaiende). Vergeet het maar, schat. Laat me dansen, ik wil me overgeven. Je vertrouwde armen, ik herinner het me. Iedereen praat over jou. Elk woord is een fluistering zonder jou. Maar we hebben het geld niet. (geld maakt de wielen en de wereld draaiende). Vergeet het maar, schat. Problemen zijn nooit ver weg als jij in de buurt bent. Ik zag het niet aankomen. Ik ben gewoon niet in de running. Neem me mee op de trein, want ik vlieg niet. Ik kan de wereld van een andere kant zien. Lees over ons in de ochtendkranten. Als we het er levend vanaf brengen. Ik zag het niet aankomen. Ik ben gewoon niet in de running. En we hebben geen leven nodig. We volgen de juiste lijn