Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bellefire Songtekst: tell me now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bellefire - tell me now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bellefire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bellefire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me now .

Origineel

I know it's all over, but I think of you and all that we had Thought we were forever, but I'm missing you It makes me feel bad Sometimes in love you know you'll make it Then someone comes along at night and takes it. Was it for real, or did we fake it? I ask myself and I don't know so Tell me now-, is it me you're looking for and Tell me now-, is it true she loves you more I felt so lonely and I have to say The world fell apart I watched you coldly, but when you left today, It rained in my heart Maybe in time I will forgive you Tell me the truth I might believe you I might be a fool, but I still want you Are you for real, I don't know so Tell me now-, is it me you're looking for and Tell me now-, is it true she loves you more You were the one that was meant for me My lover my life my destiny, but it's over now And it's all because of you All of the things we were meant to do Till we were old but nothings new Coz it's over now and it's all because of you. Maybe in time I will forgive you Tell me the truth I might believe you I might be a fool, but I still want you Are you for real, I don't know so Tell me now-, is it me you're looking for and Tell me now-, is it true she loves you more You were the one that was meant for me My lover my life my destiny, but it's over now And it's all because of you All of the things we were meant to do Till we were old but nothings new Coz it's over now and it's all because of you.

 

Vertaling

Ik weet dat het allemaal voorbij is, maar ik denk aan jou en alles wat we hadden Dacht dat we voor altijd waren, maar ik mis je Het geeft me een slecht gevoel Soms weet je in de liefde dat je het zult redden Dan komt er 's nachts iemand langs en neemt het. Was het echt, of deden we alsof? Ik vraag het mezelf af en ik weet het niet Zeg me nu, ben ik het die je zoekt en Vertel me nu, is het waar dat ze meer van je houdt Ik voelde me zo eenzaam en ik moet zeggen De wereld viel uit elkaar Ik keek kil naar je, maar toen je vandaag vertrok, regende het in mijn hart Misschien zal ik je mettertijd vergeven. Zeg me de waarheid, misschien geloof ik je Ik ben misschien een dwaas, maar ik wil je nog steeds Ben je echt, ik weet het niet Zeg me nu-, ben ik het die je zoekt en Zeg me nu, is het waar dat ze meer van je houdt? Jij was degene die voor mij bestemd was Mijn geliefde, mijn leven, mijn lot, maar het is nu voorbij En het komt allemaal door jou Al de dingen die we hadden moeten doen Tot we oud waren, maar niets is nieuw Want het is nu voorbij en het komt allemaal door jou. Misschien zal ik je mettertijd vergeven Vertel me de waarheid, misschien geloof ik je Ik ben misschien een dwaas, maar ik wil je nog steeds Ben je echt, ik weet het niet Zeg me nu-, ben ik het die je zoekt en Zeg me nu, is het waar dat ze meer van je houdt? Jij was degene die voor mij bestemd was Mijn geliefde, mijn leven, mijn lot, maar het is nu voorbij En het komt allemaal door jou Al de dingen die we hadden moeten doen Tot we oud waren, maar niets is nieuw Want het is nu voorbij en het komt allemaal door jou.