Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belo Songtekst: caso sério

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belo - caso sério ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van caso sério? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals caso sério .

Origineel

Toda vez que ela vê o sol raia. Ela jura que não vai me procura. Aciosamente espero o celular tocar. Só pra me dizer que hoje não vai dar. Mas o nosso lance é caso sério. Pra te conquistar não tem mistério. Essa química não dá pra controlar. Pode dar a volta pelo mundo. Eu te mostro em menos de um segundo. Esse flash back faz você voltar. Ela roda, ela gira e para. No mesmo lugar Comigo. Ela roda, ela gira e para. No mesmo lugar Comigo. Ela roda, ela gira e para. No mesmo lugar Comigo. Ela roda, ela gira. Toda vez que ela vê o sol raia. Ela jura que não vai me procura. Aciosamente espero o celular tocar. Só pra me dizer que hoje não vai dar. Mas o nosso lance é caso sério. Pra te conquistar não tem mistério. Essa química não dá pra controlar. Pode dar a volta pelo mundo. Eu te mostro em menos de um segundo. Esse flash back faz você voltar. Ela roda, ela gira e para. No mesmo lugar Comigo. Ela roda, ela gira e para. No mesmo lugar Comigo. Ela roda, ela gira e para. No mesmo lugar Comigo. Ela roda, ela gira. Mesmo lugar comigo. Ô Ô Ô Ô Ô Laria laio oba oba oba. Ô Ô Ô Ô Ô Laria laio oba oba oba. Ela roda, ela gira e para. No mesmo lugar Comigo. Ela roda, ela gira e para. No mesmo lugar Comigo

 

Vertaling

Elke keer als ze de zon ziet opkomen. Ze zweert dat ze me niet zal zoeken. Ik kijk ernaar uit dat haar mobiele telefoon overgaat Alleen om me te vertellen dat ik het vandaag niet kan halen. Maar we zitten in serieuze zaken. Er is geen mysterie om je voor je te winnen. Deze chemie heb je niet in de hand. Je kunt de wereld rond. Ik zal het je in minder dan een seconde laten zien. Deze flashback doet je terugkomen Ze draait, ze draait en ze stopt Op dezelfde plaats met mij Ze draait, ze draait en ze stopt Zelfde plaats bij mij. Ze draait, ze draait en stopt. Op dezelfde plaats met mij Ze draait, ze draait. Elke keer als ze de zon ziet opkomen. Ze zweert dat ze me niet zal zoeken. Ik wacht met spanning tot haar mobiele telefoon overgaat Alleen om me te vertellen dat ik het vandaag niet kan halen. Maar we zijn serieus. Er is geen mysterie om je voor je te winnen. Deze chemie heb je niet in de hand. Je kunt de wereld rond. Ik zal het je in minder dan een seconde laten zien. Deze flashback doet je terugkomen Ze draait, ze draait en ze stopt Op dezelfde plaats met mij Ze draait, ze draait en ze stopt Zelfde plaats bij mij. Ze draait, ze draait en stopt. Op dezelfde plaats met mij Ze draait, ze draait Dezelfde plaats als ik. Ô Ô Ô Ô Laria laio oba oba oba. Ô Ô Ô Ô Laria laio oba oba oba. Ze draait, ze draait en stopt. Op dezelfde plaats als ik. Ze draait, ze draait en ze stopt. Op dezelfde plaats met mij