Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belo Songtekst: pensando em ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belo - pensando em ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pensando em ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pensando em ti .

Origineel

Pensando em ti. Por mais uma vez. Quero você perto de mim. Meu amor é maior que a razão sinagoga. Paixão nós dois ou solidão por um momento. Tocou o telefone, não!. Foi imaginação do meu sentimento pensando em ti. Por mais uma vez. Pude entender. Por que sou feliz. Meu amor se entregou de prazer. Anjo meu, bem querer, reluz, seduz quando se perder. Vem se procurar. Dentro do meu coração. Eu amo você. Tanto pra te dar. Fica no meu coração

 

Vertaling

Ik denk aan je. Voor de zoveelste keer. Ik wil je bij me in de buurt. Mijn liefde is groter dan de synagoge reden. Passie van ons tweeën of eenzaamheid voor een moment. De telefoon ging, nee! Het was verbeelding van mijn gevoel aan jou te denken. Voor de zoveelste keer. Ik kon het begrijpen. Waarom ik blij ben. Mijn liefde gaf zich over van genot. Mijn engel, welwillend, schijnt, verleidt wanneer je verdwaalt. Kom en kijk zelf maar. In mijn hart. Ik hou van je. Zoveel om je te geven. Blijf in mijn hart