Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belo Songtekst: sim ou não

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belo - sim ou não ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sim ou não? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sim ou não .

Origineel

Te encontrei, foi tanto amor. E eu nem tive tempo de me esquivar. Dessa paixão. Amanheceu. O sol nasceu e de repente eu vi meus olhos a brilhar. Eu senti que esse amor é pra sempre. Arco-íris de paixão. Dominou meu coração. E agora você vem. Me dizer. Que também sente alguma coisa especial. E não consegue me esquecer. E por sofrer demais ainda tem medo de se entregar. E outra vez sentir a dor da ilusão. Eu não quero te perder. Já tentei te convencer. Mas você não decidiu. Se é sim ou não. Quer brincar com o meu coração. E fazer desse amor um motivo pra sofrer. Mas você não decidiu se quer a solidão. Ou viver uma intensa paixão. E fazer de uma vez esse sonho acontecer

 

Vertaling

Ik vond je, het was zo veel liefde. En ik had niet eens tijd om te ontwijken Van deze passie. Het daagde. De zon kwam op en plotseling zag ik mijn ogen glinsteren. Ik voelde dat deze liefde voor altijd is. "Regenboog van passie. "Overheerste mijn hart. "En nu kom jij. "Vertel me... Je voelt ook iets speciaals En je kunt me niet vergeten En omdat je te veel lijdt ben je nog steeds bang om jezelf op te geven En voel opnieuw de pijn van de illusie. Ik wil je niet verliezen. Ik heb geprobeerd je te overtuigen. Maar je hebt nog niet besloten. Als het ja of nee is. Je wilt met mijn hart spelen En maak van deze liefde een reden om te lijden. Maar je hebt nog niet besloten of je eenzaamheid wilt Of een intense passie beleven En laat deze droom voor eens en altijd uitkomen