Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belvedere Songtekst: bad day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belvedere - bad day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belvedere! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belvedere en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad day .

Origineel

Well I just washed my car and I think it's gonna rain i'm not gonna quiver or complain, and I just smashed my hand on it's stupid metal frame that's enough to drive us all insane. Nothing to sort out and nothing to do right, always a thorn in my side and it's not right, so complicated we're tired and unpaid, tough to admit it accept it not my day. And now i'm just a target, I'd bridge to word it so i'm just standing where I just don't know, I know i'm not for you and I should be asking how should I stay asleep, or brave it now. Nothing to sort out and nothing to do right, always a thorn in my side and it's not right, so complicated we're tired and unpaid tough, tough to admit it, accept it not my day.

 

Vertaling

Nou ik heb net mijn auto gewassen en ik denk dat het gaat regenen ik ga niet trillen of klagen, en ik heb net mijn hand gestoten aan dat stomme metalen frame dat is genoeg om ons allemaal gek te maken. Niets te regelen en niets goed te doen, altijd een doorn in mijn oog en het is niet goed, zo ingewikkeld we zijn moe en onbetaald, moeilijk om het toe te geven accepteer het niet mijn dag. En nu ben ik gewoon een doelwit, ik zou het zo willen formuleren dat ik gewoon sta waar ik het gewoon niet weet, ik weet dat ik niet voor jou ben en ik zou me moeten afvragen hoe moet ik blijven slapen, of het nu aandurven. Niets uit te zoeken en niets goed te doen, altijd een doorn in mijn oog en het is niet goed, zo ingewikkeld we zijn moe en onbetaald taai, moeilijk om het toe te geven, te accepteren dat het niet mijn dag is.