Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: belvedere Songtekst: threes a crowd

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: belvedere - threes a crowd ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van threes a crowd? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van belvedere! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van belvedere en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals threes a crowd .

Origineel

hello concrete, hello pain looks like i'm paired with you again goodbye conference, so long belonging, hit the road i'm celebrating, simply elated by your real opinions hiding in disguise (in disguise) there's no point in faking, it's on the table i'll try not to care anymore you misunderstand, i realize sometimes how difficult i am my only goal was retribution will you join me in a toast with these dirty razor blades watch these crimson droplets wash mistakes away celebrate it, wether you like it with a dinner date of distrust and regret i'll ask you freely if you really love me go and pull the trigger i promis not to care anymore

 

Vertaling

hallo beton, hallo pijn het lijkt erop dat ik weer met je gekoppeld ben Vaarwel conferentie, tot ziens saamhorigheid, ga op weg ik ben aan het vieren, gewoon opgetogen door je echte meningen verstopt in vermomming (in disguise) het heeft geen zin om te doen alsof, het ligt op tafel ik zal proberen me er niets meer van aan te trekken Je begrijpt het niet, ik realiseer me soms hoe moeilijk ik ben. Mijn enige doel was vergelding. Wil je samen met mij toosten op deze vuile scheermesjes? kijk hoe deze karmozijnrode druppels fouten wegspoelen vier het, of je het leuk vindt met een etentje van wantrouwen en spijt ik zal je vrij vragen of je echt van me houdt ga en haal de trekker over ik beloof je dat het me niet meer kan schelen