Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben e king Songtekst: ecstasy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben e king - ecstasy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ecstasy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben e king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben e king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ecstasy .

Origineel

The magic of your kiss is holding you like this is ecstasy? ( ecstasy?) The love that you have given makes this life I?m livin? ecstasy? ( ecstasy?) Never let me go? let that love light show Ah? take me by the hand and lead me to the land of ecstasy? ( ecstasy?) The first time that I saw you, you showed me the door to ecstasy? (ecstasy?) Now I just keep prayin? that you?re always thinkin? ecstasy?( ecstacy?) Oh, but don?t you go away for a single day Come on and take me by the hand and lead me to the land of ecstasy?( ecstasy?) Travel up and down much never have I found such ecstasy? (ecstasy?) Now dear that I know you every where I go through ecstasy? ( ecstasy?) Kiss me dear and then?oh, kiss me once again Come on and take me by the hand and lead me to the land of ecstasy?(ecstasy?) Ecstasy? Ecstacy? Baby, baby, baby

 

Vertaling

De magie van je kus houdt je zo vast is dit extase? ( Extase?) De liefde die je hebt gegeven maakt dit leven dat ik leef ecstasy? ( Extase?) Laat me nooit gaan? Laat dat liefde licht zien. Ah? Neem me bij de hand en leid me naar het land van extase? ( Extase?) De eerste keer dat ik je zag, liet je me de deur naar extase zien? (Extase?) Nu blijf ik gewoon bidden dat je altijd denkt aan extase. Oh, maar ga niet weg voor een enkele dag. Kom op, neem me bij de hand en leid me naar het land van extase. Reis op en neer. Nooit heb ik zo'n extase gevonden. (Extase?) Nu lieve dat ik je ken elke waar ik ga door extase? ( Extase?) Kus me liefste en dan? oh, kus me nog een keer Kom op en neem me bij de hand en leid me naar het land van extase?(extase?) Extase? Extase? Schatje, schatje, schatje.