Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben e. king Songtekst: show me the way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben e. king - show me the way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van show me the way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben e. king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben e. king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals show me the way .

Origineel

[Verse 1] If I had to swim a river Or climb a mountain tall I do anything you ask Anything at all [Chorus 1] No river No mountain Can keep us apart Show me the way (Ooooo) Show me the way, to your heart [Verse 2] I would gladly cross a desert To prove my love is true I would sail the stormy sea Just to be with you [Chorus 2] No desert No storm Can keep us apart Show me the way (Ooooo, yeah, yeah, yeah) Show me the way, to your heart [Verse 3] If you ask for a palace I'll build you two If you ask me for dew I'll bring stardust to you Only you [Bridge] And, if all you're asking is love in all its care I will pledge true love to you Love beyond compare [Chorus 3] My darling I need you Why must we be apart? Show me the way (Ooooo) Show me the way, to your heart

 

Vertaling

[Verse 1] If I had to swim a river Of een hoge berg beklimmen Doe ik alles wat je vraagt Alles wat je maar wilt [Chorus 1] Geen rivier Geen berg Kan ons scheiden Wijs me de weg (Ooooo) Toon me de weg, naar je hart [Vers 2] Ik zou graag een woestijn oversteken Om te bewijzen dat mijn liefde waar is Ik zou de stormachtige zee bevaren alleen om bij jou te zijn [Chorus 2] geen woestijn Geen storm Kan ons scheiden Toon me de weg (Ooooo, yeah, yeah, yeah) Toon me de weg, naar je hart [Verse 3] If you ask for a palace Zal ik er twee voor jullie bouwen Als je me om dauw vraagt breng ik sterrenstof naar jou Alleen jou [Brug] En, als alles wat je vraagt liefde is in al haar zorg Zal ik je ware liefde beloven Liefde die zijn weerga niet kent [refrein 3] Mijn lieveling Ik heb je nodig Waarom moeten we gescheiden zijn? Wijs me de weg (Ooooo) Show me the way, to your heart