Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben e king the drifters Songtekst: first taste of love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben e king the drifters - first taste of love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van first taste of love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben e king the drifters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben e king the drifters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals first taste of love .

Origineel

Mmm, the very first time you kissed me It was so thrilling What made it so great was I knew that your heart was willing I never thought that I'd give love a try Then you came a walking by And gave me my first taste of love Mmm, the very first time you held me It was so nice I finally found this place they call paradise Oh, I was such a sad and lonely guy Then you came a walking by And gave me my first taste of love Your lips upon my lips Your arms around my waist How can I forget that first date Mmm, so keep your Head on my shoulder Stay real close, baby, don't let go Don't think of tomorrow Let's live for tonight Because I love you so You see that love light Gleaming in my eye Swear it's gonna never die 'Cause I've got my first taste of love You see that love light Gleaming in my eye Swear it's never gonna die 'Cause I've got my first taste of love Swear it's never gonna die 'Cause I've got my first taste of love Swear it's gonna never die 'Cause I've got my first taste of love

 

Vertaling

Mmm, de allereerste keer dat je me kuste It was so thrilling Wat het zo geweldig maakte was Ik wist dat je hart bereid was Ik had nooit gedacht dat ik de liefde een kans zou geven Toen kwam jij langslopen En gaf me mijn eerste smaak van liefde Mmm, de allereerste keer dat je me vasthield Het was zo fijn Ik vond eindelijk deze plek die ze het paradijs noemen Oh, ik was zo'n trieste en eenzame jongen Toen kwam jij langslopen En gaf me mijn eerste smaak van liefde Je lippen op mijn lippen Je armen om mijn middel Hoe kan ik die eerste date vergeten Mmm, dus hou je Hoofd op mijn schouder Blijf heel dichtbij, baby, laat niet los Denk niet aan morgen Laten we voor vanavond leven Omdat ik zo van je hou Zie je dat liefdeslicht Schijnend in mijn ogen Swear it's gonna never die Want ik heb mijn eerste smaak van liefde Zie je dat liefdeslichtje Glimmend in mijn oog Swear it's never gonna die Omdat ik voor het eerst de smaak van liefde geproefd heb Swear it's never gonna die 'Cause I've got my first taste of love Swear it's gonna never die 'Cause I've got my first taste of love