Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben e king the drifters Songtekst: my heart cries for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben e king the drifters - my heart cries for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my heart cries for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben e king the drifters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben e king the drifters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my heart cries for you .

Origineel

(My heart cries for you) (Sighs for you, dies for you) (And my arms long for you) (Please come back to me) If you're in Arizona, I'll follow you If you're in Minnesota, I'll be there too You'll have a million chances to start anew Because my love is endless for you My heart cries for you Sighs for you, dies for you And my arms long for you Please come back to me An unimportant quarrel was what we had We have to learn to live with the good and bad Together we were happy, apart we're sad This loneliness is driving me mad My heart cries for you Sighs for you, dies for you And my arms long for you Please come back to me Please come back to me Please come back, come back, come back to me

 

Vertaling

(Mijn hart huilt voor jou) (Zucht voor jou, sterft voor jou) (En mijn armen verlangen naar jou) (Kom alsjeblieft terug naar mij) Als je in Arizona bent, zal ik je volgen Als je in Minnesota bent, zal ik er ook zijn Je hebt een miljoen kansen om opnieuw te beginnen Want mijn liefde voor jou is eindeloos Mijn hart huilt voor jou zucht voor jou, sterft voor jou En mijn armen verlangen naar jou Kom alsjeblieft terug naar mij Een onbelangrijke ruzie was wat we hadden We moeten leren leven met het goede en het slechte Samen waren we gelukkig, apart zijn we verdrietig Deze eenzaamheid maakt me gek Mijn hart huilt om jou zucht voor jou, sterft voor jou En mijn armen verlangen naar jou Kom alsjeblieft bij me terug Alsjeblieft kom bij me terug Alsjeblieft kom terug, kom terug, kom terug naar mij