Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben harper Songtekst: breakin' down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben harper - breakin' down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breakin' down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben harper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben harper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breakin' down .

Origineel

You don't believe that I love you. and even if that was true. why just to keep our unhappy home. I'm gonna try to pretend that I do. but I'm breakin' down. I'm breakin' down. I'm breakin' down. I'm breakin' down. My baby she left me. said she ain't comin' back around. I'm breakin' down. And if I thought that it was okay. for a grown man to cry. I would have filled up the whole mighty ocean. when she said goodbye. and I'm breakin' down. I'm breakin' down. I'm breakin' down. I'm breakin' down. you know my baby she left me. said she ain't comin' back around. I'm breakin' down. One day you said everything was just right. I don't see how it changed overnight. one day you said everything was so strong. the next day you turn to me and say. it's been wrong all along. Oh and now you won't eve look at me. you pass me by in the street and you won't even speak. I never meant to cause you any harm. how could two people start so close. and end up so far. I'm breakin' down. I'm breakin' down. I'm breakin' down.

 

Vertaling

Je gelooft niet dat ik van je hou. En zelfs als dat waar was. waarom alleen maar om ons ongelukkige huis te houden. Ik ga proberen te doen alsof dat wel zo is, maar ik stort in. Ik stort in. Ik ga kapot. Ik ga kapot. Mijn schatje heeft me verlaten. Ze zei dat ze niet meer terugkomt. Ik ben kapot. En als ik dacht dat het goed was, voor een volwassen man om te huilen. Ik zou de hele oceaan gevuld hebben, toen ze afscheid nam, en ik stort in. Ik stort in. Ik stort in. Ik ben kapot. Je weet dat mijn baby me verliet. Ze zei dat ze niet terug zou komen. Ik ben kapot. Op een dag zei je dat alles goed was. Ik snap niet hoe het van de ene dag op de andere kan veranderen. De ene dag zei je dat alles zo sterk was. De volgende dag draai je je naar me toe en zeg je dat het al die tijd fout is geweest. En nu kijk je me niet eens aan. Je passeert me op straat en je praat niet eens. Ik heb je nooit kwaad willen doen. Hoe kunnen twee mensen zo dicht bij elkaar beginnen en zo ver van elkaar eindigen. Ik stort in. Ik ga kapot. Ik ga kapot.