Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben harper Songtekst: burn to shine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben harper - burn to shine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van burn to shine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben harper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben harper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals burn to shine .

Origineel

We made love until we cried and cried ourselves to laughter. Laughed until we realise our hearts were struck were fear. How in just a moments time could one see for ever after. I gently lie beside of you and dream away my tears. Won't you let me treat you kind. We're gonna burn to shine. Won't you let me treat you kind. We're gonna burn to shine. Funny things you learn from your mama, like the way to throw your head back when your swallowing pills. Funny things you learn from your papa, like when you're talking you just can't keep your hands still. But that was now and this is then. It never lasts for long. How I miss the good old days; but I'm so glad they're gone. Won't you let me treat you kind. We're gonna burn to shine. Won't you let me treat you kind. We're gonna burn to shine. I'd like to spend the time that you would like to spend with me. So that you could help me out with my dependancy. 'Cause I'm hoplessly addicted, addicted to your sorrow. Makes me never wanna work, beg or borrow. Won't you let me treat you kind. We're gonna burn to shine. Won't you let me treat you kind. We're gonna burn to shine.

 

Vertaling

We bedreven de liefde tot we huilden en huilden onszelf naar het lachen. Gelachen tot we beseften dat ons hart was getroffen door angst. Hoe je in een oogwenk kon zien voor altijd. Ik lig zachtjes naast je en droom mijn tranen weg. Laat me je niet vriendelijk behandelen. We zullen branden om te stralen. Laat me je niet aardig behandelen. We gaan branden om te schitteren. Grappige dingen leer je van je moeder, zoals je hoofd achterover gooien als je pillen slikt. Grappige dingen die je van je vader leert, zoals wanneer je praat en je je handen niet stil kan houden. Maar dat was nu en dit is toen. Het duurt nooit lang. Ik mis de goede oude tijd, maar ik ben zo blij dat ze weg zijn. Laat me je niet vriendelijk behandelen. We're gonna burn to shine. Laat me je niet aardig behandelen. We're gonna burn to shine. Ik zou graag de tijd willen doorbrengen die jij met mij zou willen doorbrengen. Zodat je me kan helpen met mijn afhankelijkheid. 'Want ik ben hopeloos verslaafd, verslaafd aan jouw verdriet. Zorgt ervoor dat ik nooit meer wil werken, bedelen of lenen. Wil je niet dat ik je aardig behandel. We're gonna burn to shine. Laat me je niet aardig behandelen. We're gonna burn to shine.