Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben harper Songtekst: shimmer shine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben harper - shimmer shine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shimmer shine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben harper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben harper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shimmer shine .

Origineel

It takes a hundred miles of love To heal a mile of pain I never say goodbye to the sea I never blow out a flame And I've got white lies for dark times And I don't need your crutch I'm kicking out the stained glass windows And I'm tender to the touch Shimmer and shine We leave it all behind Shimmer and shine When you tell me that you're mine Shimmer and shine, shimmer and shine Bring me the music for the revolution It puts my mind at ease to know We're the problem, we're the solution The cure and the disease But life is trying to force me, force me to trust I've done all I can, I'll do what I must Shimmer and shine We leave it all behind Shimmer and shine When you tell me that you're mine We shimmer and shine Shimmer and shine

 

Vertaling

It takes a hundred miles of love Om een mijl pijn te helen Ik zeg nooit vaarwel tegen de zee Ik blaas nooit een vlam uit En ik heb witte leugens voor donkere tijden En ik heb je kruk niet nodig I'm kicking out the stained glass windows And I'm tender to the touch Schijn en schijn We laten het allemaal achter Shimmer and shine Als je me zegt dat je van mij bent Schijn en schijn, schijn en schijn Breng me de muziek voor de revolutie It puts my mind at ease to know Wij zijn het probleem, wij zijn de oplossing Het geneesmiddel en de ziekte Maar het leven probeert me te dwingen, dwingt me te vertrouwen Ik heb gedaan wat ik kan, ik zal doen wat ik moet doen Shimmer and shine We laten het allemaal achter Shimmer and shine Als je me zegt dat je van mij bent We glinsteren en stralen Shimmer and shine