Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben howard Songtekst: diamonds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben howard - diamonds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van diamonds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben howard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben howard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals diamonds .

Origineel

[Verse 1] All I am is the bones you made for me So garishly clean White as the horses That carry me away... All my demons, you said, come and go with the days A mind's will to play I grow old in my way Oh, just like you do... [Chorus 1] Oh, there ain't no diamonds in the boredom Oh, there ain't no darkness that I fear Oh, there ain't no way to say I love you more, no So be clear, just to be clear So be clear, be clear... [Verse 2] All I am is the bones you made for me Just driftwood for the sea Heavy as the horses That carry me away... Mm, ah, that carry me away! [Chorus 2] Oh, there ain't no diamonds in the boredom No, there ain't no darkness that I fear Oh, there ain't no way to say I love you more, no So be clear, be clear [Chorus 3] Oh, there ain't no diamonds in the boredom Oh-oh-oh, no darkness that I fear Oh-oh oh, no way to say I love you more, oh So be clear, just to be clear So be clear, be clear... [Bridge] Oh-oh-oh, nah, oh-oh-oh, nah Oh-oh-oh, nah, oh, oh-oh oh Oh-oh-oh, nah, oh-oh-oh, nah Oh-oh-oh, oh, oh [Chorus 4] Oh, there ain't no diamonds in the boredom No, there ain't no darkness that I fear Oh, there ain't no way to say I love you more So be clear, be clear...

 

Vertaling

[Vers 1] Alles wat ik ben zijn de botten die je voor me gemaakt hebt Zo opzichtig schoon Wit als de paarden die me wegvoeren... Al mijn demonen, zei je, komen en gaan met de dagen De wil van een geest om te spelen Ik word oud op mijn manier Oh, net als jij... [Chorus 1] Oh, er zijn geen diamanten in de verveling Oh, er is geen duisternis die ik vrees Oh, er is geen manier om te zeggen dat ik meer van je hou, nee So be clear, just to be clear Dus wees duidelijk, wees duidelijk... [Verse 2] All I am is the bones you made for me Gewoon drijfhout voor de zee Zwaar als de paarden Die mij wegvoeren... Mm, ah, die mij wegvoeren! [refrein 2] Oh, er zijn geen diamanten in de verveling Nee, er is geen duisternis die ik vrees Oh, er is geen manier om te zeggen dat ik meer van je hou, nee Dus wees duidelijk, wees duidelijk [refrein 3] Oh, there ain't no diamonds in the boredom Oh-oh-oh, geen duisternis die ik vrees Oh-oh oh, geen manier om te zeggen dat ik meer van je hou, oh So be clear, just to be clear Dus wees duidelijk, wees duidelijk... [Bridge] Oh-oh-oh, nah, oh-oh-oh, nah Oh-oh-oh, nah, oh, oh-oh oh Oh-oh-oh, nah, oh-oh-oh, nah Oh-oh-oh, oh, oh [Chorus 4] Oh, there ain't no diamonds in the boredom Nee, er is geen duisternis die ik vrees Oh, there ain't no way to say I love you more Dus wees duidelijk, wees duidelijk...