Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben kweller Songtekst: i don t know why

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben kweller - i don t know why ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don t know why? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben kweller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben kweller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don t know why .

Origineel

Check me out I'm losing control I want to rock and roll But everything I planned just slipped right through my hand I don't know why I'm a nice guy I want to take it easy baby But every time I start, my world falls apart I don't know why [Chorus:] The world is feelin' like it's passin' me by I'm fixin' to lose it But I don't know why Check me in I want to be your friend I want to be your lover, baby But everything I say comes out the wrong way I don't know why So I guess I'll let it slide by I want to take it slowly, honey I'm feelin' like a fake, every move I make I don't know why [Chorus] Again and again and again and again I try I'm fixin' to lose it But I don't know why [Chorus]

 

Vertaling

Check me out I'm losing control I want to rock and roll Maar alles wat ik plande glipte zo door mijn hand Ik weet niet waarom I'm a nice guy I want to take it easy baby Maar elke keer als ik begin, valt mijn wereld in duigen ik weet niet waarom [Chorus:] The world is feelin' like it's passin' me by I'm fixin' to lose it But Ik weet niet waarom Check me in I want to be your friend I want to be your lover, baby But everything I say comes out the wrong way I don't know why Dus ik denk dat ik het voorbij laat gaan Ik wil het rustig aan doen, schat Ik voel me nep, elke beweging die ik maak I don't know why [refrein] Opnieuw en opnieuw en opnieuw probeer ik I'm fixin' to lose it But I don't know why [Chorus]