Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben kweller Songtekst: make it up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben kweller - make it up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make it up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben kweller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben kweller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make it up .

Origineel

I need a new direction to get me around.. You don't have protection as you're coming down.. Light my white candle keep me safe.. It'll put that smile back on my face. ya.. Have you made up your mind?. It's the only way.. Have you made it up? Have you made it up?. I admire the time that you take.. Have you made it up? Have you made it up?. I still think we should meditate.. I need a good luck charm to give me good luck.. I need a good alarm to wake me up.. Light my white candle keep me safe.. It'll put that smile back on my face. ya.. Have you made up your mind?. Its the only way.. Have you made it up? Have you made it up?. I admire the time that you take.. Have you made it up? Have you made it up?. You don't tell me about what's going on.. Fucking make up your mind, stop dragging it on.. They're only words, they don't hurt.. We can't even look into our eyes.. We're not the same inside.. We can let it change our lives can braid.. We're constantly afraid.. We can't even look into our eyes.. We're not the same inside.. Go sing your songs, try something new.. I hope you find whats right for you.. Have you made it up? Have you made it?. Have you made up your mind?. Its the only way.. Have you made it up? Have you made it up?. I admire the time that you take.. Have you made it up? Have you made it up?. I still think we should meditate..

 

Vertaling

Ik heb een nieuwe richting nodig om me te verplaatsen... Je hebt geen bescherming als je naar beneden komt... Steek mijn witte kaars aan en hou me veilig. Het zal die glimlach terug op mijn gezicht toveren. ya... Heb je een beslissing genomen? Het is de enige manier. Heb je het goedgemaakt? Heb je het goedgemaakt? Ik bewonder de tijd die je neemt... Heb je het goedgemaakt? Heb je het goedgemaakt? Ik vind nog steeds dat we moeten mediteren. Ik heb een geluksbrenger nodig om me geluk te brengen... Ik heb een goed alarm nodig om me wakker te maken... Steek mijn witte kaars aan en hou me veilig. Het zal die glimlach terug op mijn gezicht toveren. ya... Heb je een beslissing genomen? Het is de enige manier. Heb je het bijgelegd? Heb je het goedgemaakt? Ik bewonder de tijd die je neemt... Heb je het goedgemaakt? Heb je het verzonnen? Je vertelt me niet wat er aan de hand is... Neem verdomme een beslissing, hou op met aanslepen... Het zijn maar woorden, ze doen geen pijn... We kunnen niet eens in onze ogen kijken... We zijn niet hetzelfde van binnen. We kunnen het laten veranderen ons leven kan vlechten.. We zijn constant bang... We kunnen niet eens in onze ogen kijken... We zijn niet dezelfde van binnen... Ga je liedjes zingen, probeer iets nieuws... Ik hoop dat je vindt wat goed voor je is. Heb je het verzonnen? Heb je het gehaald? Heb je een beslissing genomen? Het is de enige manier. Heb je het goedgemaakt? Heb je het goedgemaakt? Ik bewonder de tijd die je neemt... Heb je het goedgemaakt? Heb je het goedgemaakt? Ik vind nog steeds dat we moeten mediteren...