Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben lee Songtekst: chills

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben lee - chills ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chills? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chills .

Origineel

Light another cigarette And maybe by the end of it you'll have changed Make a mental note to self To dig a deeper wishing well next year Still, you are the only thing I fear You give me chills (x3) Sentimental waking up or sleeping in a coffee cup It seems You're so high the sky is scared (?) And you're in my nightmares and my dreams Still you are the only thing I need You give me chills (x3) And then you leave me cold

 

Vertaling

Steek nog een sigaret op En misschien ben je aan het eind van de rit veranderd. Maak een mentale notitie aan jezelf om volgend jaar een diepere wensput te graven Toch ben jij het enige waar ik bang voor ben Je bezorgt me rillingen (x3) Sentimenteel wakker worden of slapen in een koffiekopje Het lijkt Je bent zo hoog dat de hemel bang is (?) En je bent in mijn nachtmerries en mijn dromen Toch ben jij het enige wat ik nodig heb Je bezorgt me rillingen (x3) En dan laat je me koud