Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ben lee Songtekst: the waiting game

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ben lee - the waiting game ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the waiting game? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ben lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van ben lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the waiting game .

Origineel

I don't need you 'round here I wash my hair Of all your pain It's not enough That you think you're tough And all that girl stuff Don't feel sorry for yourself No one else does Smash your radio and your stereo And you're feeling blue What to do? As if I could care As if I could care You're never home much anymore You want me waiting at the door To kiss you as you walk on through I've waited far too long for you And I'm not waiting anymore My day doesn't revolve around waiting for you You think I've got nothing to do Just kiss you as you walk on through I've waited far too long for you And I'm not waiting anymore And I'm not waiting anymore

 

Vertaling

Ik heb je hier niet nodig. Ik was mijn haar Van al je pijn Het is niet genoeg Dat je denkt dat je stoer bent En al dat meisjesgedoe Heb geen medelijden met jezelf Niemand anders heeft dat Je radio en je stereo kapotmaken En je voelt je blauw Wat moet ik doen? Alsof mij dat wat kan schelen Alsof mij dat wat kan schelen Je bent nooit veel meer thuis Je wilt dat ik aan de deur wacht Om je te kussen als je doorloopt Ik heb veel te lang op je gewacht En ik wacht niet meer Mijn dag draait niet om het wachten op jou Je denkt dat ik niets te doen heb Ik kus je als je doorloopt Ik heb veel te lang op je gewacht En ik wacht niet meer En ik wacht niet meer