Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: benito di paula Songtekst: a vida me faz viver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: benito di paula - a vida me faz viver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a vida me faz viver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van benito di paula! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van benito di paula en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a vida me faz viver .

Origineel

Estou perdendo tanto tempo aqui sozinho. E não sei como agüento. Viver nessa solidão. De vez em quando. Você diz que ainda me ama. Como se isso fosse tudo. Pra iludir meu coração. É tão sofrido não te ter aqui por perto. Que o meu pranto é tão deserto. E eu preciso me conter. Pra não morrer, não ficar louco de saudade. Eu não sei por que maldade. A vida me faz viver. Ah, se eu pudesse te trazer pro meu consolo. Na certeza do meu sonho. Segurar você pra mim. Ah, se eu pudesse te trazer pro meu consolo. Na certeza do meu sonho. Segurar você pra mim

 

Vertaling

Ik verspil hier zo veel tijd alleen. En ik weet niet hoe ik het kan uithouden. Leven in deze eenzaamheid. Zo af en toe. Je zegt dat je nog steeds van me houdt. Alsof dat alles is. Om mijn hart voor de gek te houden. Het is zo pijnlijk om je niet in de buurt te hebben. Dat mijn schreeuw zo verlaten is. En ik moet mezelf inhouden. Zodat ik niet sterf, zodat ik niet gek word van verlangen. Ik weet niet waarom kwaad. Het leven doet me leven. Ah, als ik je naar mijn comfort kon brengen. In de zekerheid van mijn droom. Hou je vast aan mezelf. Ah, als ik je naar mijn comfort kon brengen In de zekerheid van mijn droom. Hou je aan mij vast