Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: benito di paula Songtekst: cara pintada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: benito di paula - cara pintada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cara pintada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van benito di paula! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van benito di paula en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cara pintada .

Origineel

Gira mundo vai menino. Vai brincando por ai. Que Deus fez. Toda esse mundo. Só pra ver você feliz. Olha o céu que azul bonito. Vem sorrir comigo vem. Pinto a cara, sou palhaço. Quero ir brincar também. Pinto o sete piruetas, pela vida afora. Que esse mundo é bom. Pinto a correnteza, pinto a natureza. Deus tá no seu coração. Pinto a cara de estrelas. De dourado a vida. Pra você brincar. Pinto a correnteza. Pinto a natureza. Rezo pra deus lhe ajudar.

 

Vertaling

Draai rond de wereld, jongen. Ga wat spelen. Die God gemaakt heeft. Deze hele wereld. Gewoon om je gelukkig te zien. Kijk naar de lucht, hoe mooi blauw die is. Kom lach met me, kom. Ik verf mijn gezicht, ik ben een clown. Ik wil ook gaan spelen. Ik schilder de zeven pirouettes, door het leven. Dat deze wereld goed is. Ik schilder de stroom, ik schilder de natuur. God is in je hart. Ik schilder het gezicht met sterren. Van goud, leven. Pra você brincar. Ik schilder de stroom. Ik schilder de natuur. Ik bid tot God om je te helpen.