Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: benito di paula Songtekst: desemprego

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: benito di paula - desemprego ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van desemprego? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van benito di paula! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van benito di paula en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals desemprego .

Origineel

Estou cansado, desperdiçado, me dói o peito. Por que, amigo, não vem comigo, do mesmo jeito?. Sinal fechado, gente correndo, eu me perdendo. Vendo a cidade, velocidade, onde eu estou. Na mesma luta, família longe, me dói o peito. Eu vim de longe, você também, do mesmo jeito. Som de buzina, eu na esquina, mesma rotina. Procuro emprego, esse é o enredo da nossa vida. Você me olha, desesperado, me dói o peito. Meu quarto pobre, seu trapo sujo, do mesmo jeito. Eu me sufoco, eu adormeço, Deus nos espia. Procuro emprego, esse é o enredo da nossa vida. Você me olha, desesperado, me dói o peito. Meu quarto pobre, seu trapo sujo, do mesmo jeito. Eu me sufoco, eu adormeço, Deus nos espia. Procuro emprego, esse é o enredo da nossa vida

 

Vertaling

Ik ben moe, ik ben uitgeput, mijn borst doet pijn. Waarom, vriend, kom je niet met me mee, op dezelfde manier? Seinen gesloten, mensen rennen, ik verdwaal. De stad zien, snelheid, waar ik ben. In hetzelfde gevecht, familie ver weg, doet mijn borst pijn. Ik kwam van ver, jij ook, op dezelfde manier. Claxon, ik op de hoek, zelfde routine. Op zoek naar een baan, dat is de plot van ons leven Je kijkt naar me, wanhopig, mijn borst doet pijn Mijn arme kamer, jouw vuile vod, op dezelfde manier Ik stik, ik val in slaap, God bespioneert ons Ik zoek een baan, dit is de plot van ons leven. Je kijkt naar me, wanhopig, mijn borst doet pijn Mijn arme kamer, jouw vuile vod, op dezelfde manier Ik stik, ik val in slaap, God bespioneert ons Ik zoek een baan, dat is de plot van ons leven