Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: benito di paula Songtekst: desencontro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: benito di paula - desencontro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van desencontro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van benito di paula! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van benito di paula en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals desencontro .

Origineel

Ah! Essa saudade não tem jeito. Machuca e faz doer meu coração. Sinto alguma coisa, um nó no peito. Doendo, querendo fugir da solidão. Vou pra rua e vejo entre as pessoas. Seu rosto, seu sorriso em minha direção. Nesse desencontro eu me entristeço. Sofrendo, querendo fugir da solidão. Tenho esperança que a saudade não vai me emudecer. Pois o amor que nasceu é pra valer. Pra durar e esperar pra ver você;. . :*. by Cássia. [email protected]

 

Vertaling

Ah! Dit verlangen heeft geen weg. Het doet pijn en maakt mijn hart pijnlijk. Ik voel iets, een knoop in mijn borst. pijn, willen wegrennen van de eenzaamheid. Ik ga naar de straat en ik zie onder de mensen. Je gezicht, je glimlach in mijn richting. In deze wanverhouding word ik verdrietig. Lijdend, verlangend om aan de eenzaamheid te ontsnappen. Ik hoop dat dat verlangen me niet tot zwijgen zal brengen. Want de liefde die geboren is, is echt. Pra laatste en wacht om je te zien. *. door Cassia. [email protected]