Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: benny benassi Songtekst: put your hands up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: benny benassi - put your hands up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van put your hands up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van benny benassi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van benny benassi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals put your hands up .

Origineel

I'm shaking slowly to the beat. I like rolling on my feet. So people listen to the sound. Round round round round round. Put your hands up. Oh, yeah put your hands up. Yeah yeah. My satisfacion is complete. I keep on rolling on my feet. Just put your hands up to the sound. And turn around round round. Put your hands up. 1, 2, 3, 4... 1, 2, 3, 4. oh, yeah ah ah. yeah yeah. I like shaking all my body. Down to the beat. Relax my mind rolling down. On my feet. People put your hands up. When you hear the sound. People scream scream. Put your hands up

 

Vertaling

Ik schud langzaam op de maat. Ik rol graag op mijn voeten. Dus mensen luisteren naar het geluid. Rond, rond, rond, rond. Doe je handen omhoog. Oh, ja doe je handen omhoog. Yeah yeah. Mijn bevrediging is compleet. Ik blijf maar op mijn voeten rollen. Doe gewoon je handen omhoog voor het geluid. En draai rond rond. Doe je handen omhoog. 1, 2, 3, 4... 1, 2, 3, 4. oh, yeah ah ah. yeah yeah. Ik hou ervan mijn hele lichaam te schudden. Down to the beat. Ontspan mijn geest rollend naar beneden. Op mijn voeten. Mensen doe je handen omhoog. Als je het geluid hoort. Mensen schreeuw schreeuw. Doe je handen omhoog.