Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: benny goodman Songtekst: not a care in the world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: benny goodman - not a care in the world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not a care in the world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van benny goodman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van benny goodman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not a care in the world .

Origineel

Though hope is low, I'm aglow when you smile at me Life is simple as ABC Not a thought in my head Not a care in the world Though skies are gray, I'm as gay as a Disney cow Not a wrinkle upon my brow Not a thought in my head Not a care in the world I view this scene like the old queen of Russia Like Kate the Great used to state long ago, "Merci beaux" So if I move in the groove with a giddy trot I'm just trottin' because I've got Not a bean in my pot Not a care in the world

 

Vertaling

Hoewel er weinig hoop is, straal ik als je naar me lacht Het leven is zo simpel als ABC Geen gedachte in mijn hoofd Geen zorgen in de wereld Al is de lucht grijs, ik ben zo vrolijk als een Disney koe Geen rimpel op mijn voorhoofd Geen gedachte in mijn hoofd Geen zorgen in de wereld Ik bekijk dit tafereel als de oude koningin van Rusland Zoals Kate de Grote lang geleden zei, "Merci beaux" Dus als ik in de groef beweeg met een duizelingwekkende draf Ik draaf alleen maar omdat ik Geen boon in mijn pot heb Not a care in the world