Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: benny Songtekst: inspiracimao n

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: benny - inspiracimao n ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van inspiracimao n? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van benny! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van benny en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals inspiracimao n .

Origineel

No sé de cómo describir desde el vacío que hay en mi, una voz... inspiración que me hace soñar. Vuelvo a escuchar dentro de mí ese deseo de sentir, un amor que le de vida a mi palpitar. Y sin palabras me calmas, me llevas ahí, a descubrir todo lo vivo dentro de mí y en el silencio me amas y puedo vivir de tus suspiros que besan mi ser... vuelvo a nacer Oigo en tu pecho mi canción y entre tus brazos sé quien soy, soy tu amor... tu reflejo... tu pasión... y en esta paz de tu calor vuelve a cantar mi corazón, ohhhh, tus besos tan dulces me hacen llorar. Y sin palabras me calmas, me llevas ahí, a descubrir todo lo vivo dentro de mí y en el silencio me amas y puedo vivir de tus suspiros que besan mi ser... vuelvo a nacer.

 

Vertaling

Ik weet niet hoe ik moet beschrijven van de leegte in mij, een stem... inspiratie dat me doet dromen. Ik hoor weer binnen in me dat verlangen om te voelen, een liefde die leven geeft op mijn hartslag. En zonder woorden kalmeer je me, breng je me daar, om te ontdekken Ik heb binnen in mij geleefd en in de stilte hou je van me en ik kan leven van jouw zuchten die mijn wezen kussen... Ik ben opnieuw geboren. Ik hoor in je borst mijn lied en in jouw armen weet ik wie ik ben, Ik ben je liefde... jouw reflectie... je passie... en in deze rust van jouw warmte mijn hart zingt weer, ohhhh, je kussen zo lief maken me aan het huilen. En zonder woorden kalmeer je me, breng je me daar, om te ontdekken Ik ben zo blij, ik ben zo blij, ik ben zo blij en in de stilte hou je van me en ik kan leven van jouw zuchten die mijn wezen kussen... Ik ben opnieuw geboren.